Tennis-turneringen Australian Open 2014 er lige om hjørnet: 13.-26. januar. Du kan give dig selv ekstra spænding undervejs ved at deltage i vores gratis Australian Open konkurrence. Her gælder det om at sætte et hold af ATP- og WTA-spillere, og desuden tippe på kampe fra turneringen. Der er præmier for 5.000 kr. på højkant, sponsoreret af Unibet*. Sæt dit hold nu...

Konkurrencen er åben for alle, og tidligere udgaver har vist at der er plads til både de særdeles tenniskyndige og til folk, der måske ikke følger hver eneste bold, men alligevel har mod på at tage kampen op i håbet om at hente en præmie.

Konkurrencen består af to dele - en tips-del og en Fantasy-del - og de heldige og/eller dygtige vindere kan løbe afsted med præmier til en samlet værdi af 5.000 kroner.

De afgørende kampe i kvalifikationsturneringen til Australian Open afvikles i disse dage, og først derefter vil samtlige spillernavne og samtlige førsterundekampe i turneringen ligge fast. Men allerede nu kan du sætte dit Fantasy hold til årets Australian Open og dermed komme i gang med konkurrencen

Deadline for tilmelding til konkurrencen er mandag 13. januar, kl. 01, hvor man skal have registreret sig ved at sætte sit Fantasy-"hold" (dvs man vælger en række spillere).
 

Præmier

Der er præmier til de fem første i konkurrencen.
Nr 1: 2.000 kr. indsat på Unibet-konto

Nr 2: 1.000 kr. indsat på Unibet*-konto

Nr 3: 500 kr. indsat på Unibet*-konto

Nr 4: 250 kr. indsat på Unibet*-konto

Nr 5: 250 kr. indsat på Unibet*-konto

Vinder af tip-delen: 500 kr. indsat på Unibet-konto
Vinder af Fantasy-delen: 500 kr. indsat på Unibet-konto
Læs mere om præmierne og omsætningskrav på konkurrence-siderne.
 

Sådan deltager du

Fantasy-hold:

I Fantasy-konkurrencen sammensætter man et hold bestående af ni herre- og ni damespillere, fordelt som følger:

To herre- og damespillere seedet 1-4.

Tre herre- og damespillere seedet 5-32.

Fire herre- og damespillere, der ikke er seedet.

Dette hold vil så løbende igennem turneringen skrabe point sammen til dig afhængigt af hvor langt de når. Jo højere seedning (jf ovenstående inddeling), jo længere skal spillerne nå for at skaffe point. Man kan ikke skifte ud på sit hold når det først er tilmeldt - heller ikke i tilfælde af skader.
Bemærk: Deadline for at sætte sit Fantasy-hold er mandag den 13. januar kl. 01.00.
Bemærk også at i skrivende stund mangler der stadig et par navne i spillerlisten - kvalifikationen er nemlig ikke færdigspillet. Så snart alle kval-spillere er kendt tilføjes de naturligvis også spillerlisterne.
Tipning:
I tip-delen har man 100 enheder til rådighed fordelt ud over turneringens 14 dage - undervejs i turneringen har man fire obligatoriske oversidningsdage, mens de 100 enheder skal sættes i spil på 10 "aktive" dage. Det er op til den enkelte bruger hvornår i løbet af konkurrencen oversidningsdagene bruges.
På en "aktiv" dag udvælger man mellem 1 og 5 kampe, som man fordeler sine 10 enheder på. Alle 10 enheder skal sættes i spil på samme tid. Kun tip til ATP- og WTA-singlerækkerne tæller. Dagens kampe lægges ud på konkurrencesiden incl. de odds der vil være gældende for alle kampe den pågældende dag. Tips kan afgives ligeså længe der er kampe at spille på - tidsfristen for de enkelte kampe kan ses på konkurrencesiden. Hvis en deltager på et tidspunkt når en point-saldo på -40 enheder, har han ikke længere mulighed for at deltage i tip-delen af konkurrencen.
 
Bemærk i forbindelse med aktive dage/oversidningsdage at en konkurrence-dag i denne konkurrence går fra kl. 12:00 (middag) til og med kl. 11:59 den næstfølgende kalenderdag. Dette for at tage højde for tidsforskellen til Melbourne.

En fuld regeloversigt for de to konkurrencer - inkl. fordelen af point til de tre grupper i Fantasy-delen - kan findes her.
Bemærk at kampene på første spilledag endnu ikke er aktiverede.

Hvordan findes vinderen?

Vinderen af konkurrencen findes ved at tage ens samlede score i Fantasy-delen og lægge til fire gange scoren i tip-konkurrencen:

Fx.

  • Dine 9 ATP-spillere opnår ialt 280 point
  • Dine 9 WTA spillere opnår 170 point
  • Samlet Australian Open hold point er 450
  • Din score efter efter at have spillet 100 enheder på tip er +55,17 x 4 = 220,68
  • Samlet Australian Open 2012 fantasy score 670,68

Sæt dit hold allerede nu

Slå et smut forbi konkurrencesiden og sæt dit Fantasy-hold nu - det eneste krav er at du har en aktiv BetXpert-brugerprofil (og husk: man må kun have een profil):

http://www.betxpert.com/konkurrencer/tennis-fantasy/aus-open-2014