Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det er en gengivelse af sidste års NBA-finale, når Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers i år skal dyste om mesterskabet. Ifølge Danske Spil*, så er Golden State Warriors kæmpe favoritter.



- Vi har odds 1,08 på Golden State Warriors til at løfte NBA-trofæet, og så har vi odds 8,00 på, at det bliver Cleveland Cavaliers, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil* og fortsætter:



- Golden State er kæmpe favoritter, da de igennem hele sæsonen har vist høj klasse! De har jo hele fire All Stars-spillere i deres startopstilling. Siden sidste års finale, så har Cleveland endda mistet Kyrie Irving, og han var én af deres profiler. Derfor er Golden State endnu større favoritter i år.



- Når det er sagt, så er der én mand i NBA som ikke er som alle andre – LeBron James! Han fungerer nærmest som en enmandshær for Cleveland. I de sidste fem kampe har han snittet 35,5 point, og det er fuldstændig uhørt i playoffs. I LeBron’s sidste kamp, så var linjen 38,5 på under/over antal point, og det er det højeste nogensinde. Det vidner om hvor god han er. I dette års playoffs, så har han også scoret over 40 point i syv kampe. Resten af spillerne i NBA har tilsammen gjort det i otte kampe, siger Mathias Reimer Larsen.



- Vi forventer masser af spil på LeBron-specials, både før kampen og på live, som også er muligt nu. Allerede nu har vi udlignet omsætningen på NBA set i forhold til hele sidste år. Som minimum, så er der fire kampe tilbage i finaleserien, og så starter NBA jo op igen i oktober. Sagt med andre ord, omsætningen i år bliver væsentligt højere sammenlignet med sidste år.



- Selvom spil på Lebron er populært, og han nok er NBA’s bedste spiller, så tror vi altså på at det bliver endnu et mesterskab til Golden State Warriors.

Ønsker du at spille på Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers? Spil på det her.

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.