Sponsoreret indhold fra NordicBet

Hos NordicBet* er der stor tiltro til, at Nye Borgerlige klarer spærregrænsen ved et kommende folketingsvalg. Der er beskedne odds 1,40 at hente på, at partiet kommer ind.

Onsdag kunne partiet Nye Borgerlige afsløre, at man er lykkedes med at indsamle de magiske 20.000 underskrifter, der gør partiet opstillingsberettiget ved næste folketingsvalg. Spørgsmålet er så, om partiet repræsenterer en rystelse af det politiske landskab på linje med Alternativet, eller om blandingen af udlændingestramninger og frie markedskræfter er for eksotisk for danskerne.

Hos NordicBet* er holdningen klar. Nye Borgerlige kommer relativt ubesværet i Folketinget ved næste valg. Selskabet tilbyder blot odds 1,40 for, at Pernille Vermund og co klarer spærregrænsen, mens der er odds 2,75 at hente på det modsatte.

"Vi brændte os slemt, da vi i sin tid tilbød odds 25 på, at Alternativet ville klare spærregrænsen. Dengang undervurderede vi helt klart, at loyaliteten mod de etablerede partier er aftagende. Nye Borgerlige kan meget vel blive det næste parti, som profiterer på de vælgere, der er kritiske overfor de eksisterende politiske landskab. Vi forventer faktisk, at de klarer spærregrænsen ganske komfortabelt", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

For at komme i Folketinget skal et parti minimum opnå to procent af stemmerne ved et valg. I juni tilkendegav 10,8 procent af danskerne i en Voxmeter-måling, at de ville overveje at stemme på et parti, der har en strammere indvandringspolitik end Dansk Folkeparti.

Opnår Nye Borgerlige over to procent af stemmerne ved næste folketingsvalg?

JA                  1,40

NEJ               2,75