Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lørdag starter Vuelta a Espana med en holdtidskørsel i franske Nimes, og herefter går det løs i en særdeles bjergrig rundtur i Spanien.

Ifølge Danske Spils oddssættere er der god grund til at holde øje med de seks danske ryttere i feltet – især Magnus Cort kan meget vel ende med at bringe sig selv i fokus, mener spiludbyderen.

- 2017-ruten tilgodeser ikke ligefrem de rene sprintertyper. Toppen af sprinterpoppen er ikke tilstede i løbet, så det giver de næstbedste en chance for at få etapesejre. Her er Magnus Cort bestemt en af dem, der har gode chancer på de flade etaper, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

- Magnus Cort har også vist i Vueltaen sidste år, at han kan præstere i en Grand Tour. Mon ikke han har kig på 2., 4. etape? Og selvfølgelig også 13. og 21., siger oddssætteren.

Danske Spil* har odds 2,00 på, at Magnus Cort vinder en etape i Vueltaen. Tror man, at han kan gentage sidste års bedrift og vinde to, så har Danske Spil* odds 9,00 på, at han vinder mindst to gange i løbet.

Man kan også spille på, om en dansker får en etapesejr. Her har Danske Spil* 1,70 på, at det sker. Oddset på, at vi ingen dansk succes får i form af etapesejre er 2,00.

- Magnus Cort er klart det bedste bud på en dansk etapesejr. De andre er bundet af opgaver. Jeg kunne dog godt se Søren Kragh lave et resultat, hvis han rammer det rigtige udbrud, siger Jeppe Helbo.

Tjek Danske Spils Vuelta-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/vuelta-a-espana