Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Europa Tour-turneringen Made in Denmark starter torsdag i Himmerland, og det er med de bedste danskere til start – og blandt de absolutte favoritter til at tage sejren.

- Danskerne har tidligere gjort det rigtig godt i turneringen. Hjemmebanefordelen betyder helt sikkert noget, og så er det jo heller ikke verdenstoppen, der ellers stiller til start i turneringen, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

- Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen er de to bedste bud på dansk succes. De er henholdsvis anden- og tredjefavorit til sejren, så vi forventer, at de viser noget.

- Olesen gik jo en rigtig solid første runde forleden i PGA Championship, og selv om det ikke gik helt godt i de efterfølgende dage, så har han vist, at han kan finde et niveau lige nu. Søren Kjeldsen elsker også denne turnering, og med den erfaring han kommer med, er han selvfølgelig en kandidat til sejren, siger Peter Emmike.

Made in Denmarks førstefavorit er vinderen fra sidste år, den unge belgier Thomas Pieters. Han står i odds 9,00 som vinder, mens Olesen og Kjeldsen begge står i odds 13,00.

Thomas Bjørn spiller sin turnering nummer 500 i Himmerland, men Danske Spil* tror ikke, at det bliver en jubilæumssejr.

- Han er ikke umiddelbart i spil til sejren. Han spiller jo ikke så meget længere. Nu handler det mere om jobbet som Ryder Cup-kaptajn, og samtidig er han her nok kun for oplevelsen, siger Peter Emmike.

I Made in Denmark er der også i denne omgang besøg af nogle store navne. Martin Kaymer er igen på startlisten sammen med Robert Karlsson, Bradley Dredge og selvfølgelig John Daly.

Tjek odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/golf/european-tour/made-in-denmark