Vores tip til odds 20 gik ikke hjem. Den tjekkiske centreforward Necid scorede efter få minutter, men målet blev (korrekt) annulleret for offside, og reelt var han langt fra at score to mål i onsdagens landskamp mellem Danmark og Tjekkiet (opgøret endte 0-0).

Sådan er det med odds-langskud; de færreste går hjem. Og heldigvis ramte vi plet med diverse andre af onsdagens tips.

Mens odds 20-tippet gik skævt, ramte vi således med vores andet tip (X2 til odds 1,62) på Danmark-Tjekkiet, og blandt de andre pletskud var X2 og Over 2,5 mål i England-Frankrig (1-2).

God onsdag - og god uge

Inklusive to tips der blev afgjort i nat, leverede vi i alt 15 spilforslag onsdag. Heraf gik 10 hjem, men mere vigtigt end hitraten; de indbragte en bruttogevinst på 17,94 enheder. Med en indsats på 15 enheder, giver det en tilbagebetaling på 119,6%.

Og det på en dag hvor vi leverede analyser af alt fra fodboldlandskampe over håndbold, badminton, trav og ishockey (dansk og NHL) til FA Cup og brasiliansk fodbold. Se de afviklede tips her.

For hele uge 46 - dvs inklusive mandag og tirsdag - siger vores tilbagebetaling 117%, for 23 tips. Ikke dårligt efter en weekend hvor vi kun fik 67%...

Dagens tips

Denne torsdag har vi i skrivende stund tre spilforslag på bordet:

Et tennistip, ved Jonas Mikkelsen : Navarro Pastor vs. Haider-Maurer). Kampstart kl. 12

Et tip til svensk ishockey, ved Nichlas Birch: Luleå - Timrå. Kampstart kl. 19

Et tip til Copa Sudamericana, ved Anders Diaz: LDU de Quito - Independiente. Kampstart kl. 01:30

Se oversigten over alle vores analyser (der er også tips til weekenden; kampsport, brasiliansk fodbold, vintersport) på forsiden af BetXpert.com eller her.