Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I denne weekend genstarter Eliteserien i Norge, og dermed starter Nicklas Bendtner også sit forsvar af topscorertitlen i den bedste, norske række.

Danskeren havde en fremragende sidste halvdel af sæsonen, og måltotalen stod på 19, da de 30 ligakampe var endeligt afviklet. Det var to mere end nummer to på topscorerlisten, Ohi Omoijuanfo.

Inden starten på 2018-sæsonen er der optimisme hos Danske Spil* i forhold til, at Bendtner kan lave en ny, god sæson i Rosenborg. - Vi ser ham som en af de helt tunge favoritter til at blive Rosenborg-topscorer, så vi går lavt i oddset på Bendtner, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Han er jo ligaens ubetinget største stjerne, og han viste i rigtig store dele af sidste sæson, at han er et niveau over mange af forsvarerne i ligaen. Derfor tror vi også, at det er meget sandsynligt, at Bendtner bliver Rosenborg-topscorer i år.

- Derudover må det også være motiverende for ham, at der er et VM lige om hjørnet. Som det ser ud lige nu, så er der selvfølgelig muligheder for, at Bendtner kan få en del spilletid. Men det kræver en god sæsonstart i Norge, så det jagter han selvfølgelig.

- Rosenborg har hentet en ny angriber i Söderlund, og han er også en stor profil. Vi tænker, at Söderlund og Bendtner kommer til at starte inde sammen, og det ser vi egentlig kun som en fordel for danskeren, idet der kommer en angriber mere for modstanderne at holde styr på.

Tjek Danske Spils odds her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/norge/outright