Under EM-slutrunden i Portugal, bliver der spillet som aldrig før på nettet! En af de nordiske bookmakere på markedet, NordicBet*, afslører gerne at de allerede nu har tjent lige under én million kroner på ti dage.

- Når favoritterne taber og bliver slået ud af EM, er det kun positivt for os. Vi kan takke de mange overraskelser i EM, Champions League og de svage sæson-afslutninger fra Manchester United og Real Madrid for meget af vores overskud, siger direktør Jan Svendsen fra NordicBet*.

NordicBet* mærker for alvor den udvikling der er sket i spil på nettet. Firmaet havde et overskud på næsten 6 millioner kroner i løbet af årets første fem måneder, men kan måske allerede nu regne med flere millioner kroner når EM er ovre. Frem til kampen Holland-Letland, var overskuddet på EM alene på omkring én million kroner - skabt på under ti dage!

NordicBet* oplyser at de har i alt 21.000 kunder - primært skandinaver, men også briter og tyskere finder vej til det norsk-ejede spillefirmas hjemmeside.

Desuden oplyser NordicBet* at der er sat et totalt omsætningsmål på ca. 1,5 mia. kroner for 2004.