Lørdag afgøres det danske Melodi Grand Prix i Gigantium i Aalborg. Unibet* har smuglyttet sangene og udråber en færing til favorit.

Unibet* har Jens Marni og sangen ”Gloria” som favorit til at vinde det danske Melodi Grand Prix. Sangen, der skrevet af bl.a. Noam Halby, virker så catchy, at den bør gå rent ind hos danskerne.

”Når erfarne sangskrivere som Noam Halby folder sig ud, ender det som regel med en hvis kvalitet,” siger pressechef Per Marxen fra Unibet*. ”Og selvom det hele naturligvis først afgøres på dagen, ligner det lidt situationen fra sidste år, hvor Brinck jo også havde en sangskriver af et vist format i ryggen.”

Oddssætter Kenneth Pedersen er enig i den betragtning: ”Det er en fantastisk sang. Intet mindre. Jeg tror, at den vil kunne gøre det helt fantastisk ved det internationale Grand Prix.”

Jens Marnis sang har måske desuden lidt musikhistorisk medvind med sig. Man skal jo ikke glemme, at Van Morrison, Laura Branigan og U2 alle har haft hit med sange, der hed netop… ”Gloria”.


Dansk Melodi Grand Prix - Vinder
Jens Marni “Gloria” 3,00
Simone “How will I know” 3,75
Sukkerchok “Kæmper for kærlighed” 4,50
Silas & Kat “Come Come Run Away” 5,50
Joakim Tranberg “All About A Girl” 7,50
Thomas Barsøe “Just Like Rain” 10,00
Maria Matilde Band “Panik” 12,00
Bryan Rice “Breathing” 15,00
Chanée & N’evergreen ”In A Moment Like This” 12,00
Kaya Brüel “Only Tonight” 25,00