Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lørdag står Danmark overfor Serbien i en overordentlig vigtig EM-kvalifikationskamp i pulje I.

På hjemmebane i Parken skal Morten Olsens udvalgte forsøge at sparke sig et stort skridt tættere på EM i Frankrig i 2016. Med en sejr vil Danmark sætte Serbien af én gang for alle i puljen og være endog meget tæt en plads i EM-slutrunden.

Sejren på 3-1 mod serberne i Beograd tilbage i november måned står sikkert stadig klar for de fleste danske fodboldelskere. Simon Kjær og den dobbelte målscorer Nicklas Bendtner åbnede vejen til EM-slutrunden, og den præstation tror de danske Oddset-spillere gentager sig i Parken.

- Oddset-spillerne føler sig denne gang overbeviste om, at Danmark slår Serbien. 80 procent af alle indskud er kommet på Danmark sammenholdt med, at vi vurderer Danmark til at have små 45 procent chance for at vinde, så optimismen er stor, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager på Oddset.

- Tiltroen på Danmarks landshold virker til at være genoprettet, for så sent som i den omvendte kamp imod Serbien i november måned troede langt under halvdelen af de danske gamblere på dansk sejr, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Tror du Danmark får alle tre point er der odds 2.15 at hente, hvorimod en serbisk sejr står til odds 3.50. Uafgjort giver pengene 3.25 gange igen.

Danmark er sat en kedelig rekord ved at komme bagud i de seneste otte landskampe. Fortsætter den kedelige udvikling, kvitterer vi med odds 2.45.

Se alle odds på EM-kvalifikationskampen på Danske Spil*.

Danmark - Serbien
Danmark vinder kampen odds 2.15
Uafgjort odds 3.25
Serbien vinder kampen odds 3.50

Danmark – Serbien – Special:
Danmark kommer bagud odds 2.45
Danmark kommer bagud og taber odds 3.00
Danmark kommer bagud og kampen ender uafgjort odds 8.00
Danmark kommer bagud og vinder 2-1 odds 20.00
Danmark kommer bagud og vinder 3-1 odds 40.00
Serbien scorer første mål, og Danmark vinder odds 15.00

Sæt dit spil på Danmark-Serbien på Danske Spil*.