Liverpool-anfører Steven Gerrard tager i eftermiddag afsked med Anfield og Liverpool-fansene. Efter 17 år i den røde dragt Liverpool-dragt drager Gerrard til MLS og Los Angeles Galaxy. Betfair Sportsbook* markerer anledningen med et særligt tilbud og en række specials på Liverpool - Crystal Palace. 

Liverpoo-ikonet spiller sidste kamp foran The Kop i aftenens Premier League-kamp mod Crystal Palace. Efter 17 år i klubben er der lagt på til en tårevæddet afsked. Kampen er noget af et tilløbsstykke og angiveligt går billetterne blandt sortbørshajer til flere tusinde pund stykket. Betfair Sportsbook* markerer Gerrards afsked med et stærkt tilbud og en række specials. Fx tilbyder Betfair Sportsbook* odds 4 på Liverpool-legenden markerer sin afsked med en dødboldsscoring eller odds 5 på en Man of the Match-kåring.

Et af de mest sandsynlige udfald er, at Gerrard bliver udskiftet i løbet af kampen til fansenes ubetingede hyldest og stående applaus - det udfald belønnes med odds 1,25. Skulle Steven Gerrard gå i Sami Hyypias fodspor og lade tårene trille for åben skærm udløser det odds 3 hos Betfair Sportsbook*.

Vind et freebet: Gæt en hændelse

Modtag en refundering - som freebet - op til 250 kr.* på dit først-placerede, tabende ciffertip, når som helst ciffertip, første-, sidste- eller når som helst målscorer spil, hvis dit gæt på kampudfald er korrekt.

 

Betfair* har listet fem forskellige udsagn på en kupon, hvor man skal gætte én hændelse. Gætter man rigtigt får man refunderet sit først-placerede tabende spil op til 250 kr på ovennævnte spiltyper. Find kuponen og deltag her - regler og betingelser gælder.

 

Steven Gerrard specials

Steven Gerrard bliver udskiftet mod Palace 1,25
Betfair Sportsbook
Steven Gerrard får et gult kort 2,87 Betfair Sportsbook
Steven Gerrard scorer på en dødbold 4 Betfair Sportsbook
Steven Gerrard græder for åbent kamera 3 Betfair Sportsbook
Steven Gerrard bliver kåret til Man of the Match 5 Betfair Sportsbook
Steven Gerrard scorer og kysser kameraet 9 Betfair Sportsbook
Steven Gerrard brænder straffespark 17 Betfair Sportsbook
Steven Gerrard annoncerer at han IKKE forlader Liveprool 17 Betfair Sportsbook
Steven Gerrard bliver udvist 21 Betfair Sportsbook
Steven Gerrard scorer selvmål 26 Betfair Sportsbook