Den 14. september er der Stortingsvalg i Norge og hos Skandinaviens største private spiludbyder Unibet*, er Jens Stoltenberg og hans Arbeiderparti favorit til at fortsætte ved magten.

Der er næsten dødt løb om magten i Norge. Meningsmålingerne har inden for de seneste dage bevæget sig fra side til side; forleden gav en måling for NRK 88 mandater til Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet, mens en Gallup-undersøgelse onsdag gav 89 mandater til oppositionen.

"Selvom meningsmålingerne svinger nærmest fra dag til dag, virker det som om, at Arbeiderpartiet er mest styrkede," siger pressechef Per Marxen fra Unibet*.

"Unibets norske oddsættere ser en tendens til, at opposition har toppet for tidligt og hvor det før har været Fremskrittspartiet der har tegnet oppositionen, virker det nu som om at stemmer bliver mere spredt mellem oppositionspartierne. Og da Arbeiderpartiet synes at have genvundet noget af sin tabte styrke, ligger det med andre ord til genvalg til statsminister Jens Stoltenberg. Som målingerne ser ud nu, vil både Høyres Erna Solberg og Fremskrittspartiets Siv Jensen kandidere til posten, men en borgerlig splittelse kan blive det, der gør, at Jens Stoltenberg beholder magten.”

Hvem er statsminister 1. november 2009?
Jens Stoltenberg 1,35
Erna Solberg 4,50
Siv Jensen 7,00
Per Kristian Foss 35,00
Dagfinn Høybråten 50,00
Lars Sponheim 100,00
Kristin Halvorsen 250,00

Se den komplette liste over spil på det norske valg hos Unibet*.