Gæt søndagens resultatet mellem Manchester United - Liverpool samt hvilket minut det første mål bliver scoret i og vind en bonus på 500 kr…

Søndag byder på en engelsk klassiker i braget mellem Manchester United og Liverpool. Hos Sportingbet kan du vinde en bonus på 500 kr. helt gratis - alt du skal gøre er at gætte det korrekte resultat (og minuttet for første mål som tie-breaker).

Sådan deltager du:

Send dit tip til danmark@Sportingbet.dk samt dit 7-cifrede brugerID nummer. (Eks. 3-2 16. min. brugerID: 7662401). Sæt altid hjemmeholdets antal mål først.

Betingelser:

- Konkurrencen er gratis at deltage i.

- For at deltage i konkurrencen, så skal du have en konto hos Sportingbet. Har du ikke det, så kan den nemt og hurtigt oprettes via et link eller banner her på siden.

- Hvis der kun er én, som har gættet på det rigtige resultat, så vil man vinde uanset hvor tæt man er på første måls minutsscoring. Hvis to eller flere har gættet det rigtige resultat, så vil personen, der har gættet tættest på første måls minutscoring vinde. I en situation hvor to eller flere har gættet det korrekte resultat, og er lige tæt på mht. første måls minutscoring, så vil der blive trukket lod om vinderen. Hvis kampen ender 0-0, og flere har gættet på dette, så vil der blive trukket lod i blandt dem.

- Man har ét gæt som kunde pr. kampagne. Efterfølgende gæt vil ikke kvalificere sig.

- Deltagelse i konkurrencen skal ske før kick-off d. 13.01.13 kl. 14.30 på den givende kamp.

- Bonusbeløbet skal spilles igennem 3 gange til minimum odds 1.5 før den kan udbetales, og den vil blive krediteret den efterfølgende dag inden kl. 11.00. Bonusen vil blive slette fra spillerens konto, hvis den ikke er brugt indenfor 60 dage.

- Sportingbets standardregler og betingelser er ligeledes gældende.