Sponsoreret indhold fra NordicBet

Drengebandet Anti Social Media vandt en kneben MGP-sejr i lørdags foran solisten Anne Gadegaard. Hos NordicBet skænker man dog ikke vindersangen mange muligheder for Eurovision-succes. Gadegaard havde haft bedre vinderchancer, lyder meldingen.

Med sangen "The Way You Are" vandt bandet Anti Social Media en tæt og kontroversiel sejr, da det danske Melodi Grand Prix lørdag løb af stablen i Aalborg. Drengebandet grundlagde nemlig sin sejr på juryernes point, mens sangkonkurrencens nummer to, Anne Gadegaard, til gengæld fik flest seerstemmer.

Se vores Eurovision optakt - Her

Det har fået diskussionen om vinderenes berettigelse til at blusse op i flere medier. Hos spilleselskabet NordicBet har man også gjort sig sine overvejelser. Herfra er meldingen, at Anne Gadegaard med nummeret "Suitcase" ville have haft større chancer for at løbe med sejren i Eurovision 2015. Bookmakeren er åbnet i odds 30 for, at Anti Social Media ender øverst på podiet i Wien.

"Anti Social Media leverede en stærk præstation lørdag aften, og jeg synes ikke, man kan kalde deres sejr ufortjent. Når det er sagt, så er vores vurdering, at det næppe er en vindersang, vi sender til Østrig i maj måned. Dertil mangler både sang og sceneshow en hel del kant for at skille sig ud i det store finalefelt. På disse parametre ville Anne Gadegaard have stået med bedre odds for en topplacering", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Når det gælder Anti Social Medias chancer i semifinalen er bookmakeren dog mere positiv:

?"Vi er havnet i en semifinale med en stor overvægt af østeuropæiske lande, og derfor er kvalifikation til finalen ikke givet. Med hele 10 af 16 sange videre fra semifinalen, bør den danske sang dog have tilstrækkelig kvalitet til at klare skærene", forklarer oddssætteren.

Læs vores semifinale optakter til MGP 2019

Sidste år åbnede bookmakeren i odds 20 for en Eurovision-sejr til det danske bidrag, der blev leveret af Basim. Her endte Danmark som bekendt på en niendeplads.

Vinder Anti Social Media Eurovision 2015? 
JA 30

Slutter Anti Social Media i top 10 ved Eurovision 2015?
JA 2,15

Kvalificerer Anti Social Media sig til finalen ved Eurovision 2015? 
JA 1,45

Find spillet på www.NordicBet.dk under Musik - Europæiske Melodi Grand Prix