Sponsoreret indhold fra NordicBet

AGF-træner Glen Riddersholm kalder det et "mirakel", hvis aarhusianerne slår AaB ud af pokalsemifinalen. NordicBet* er dog langt fra enig. Her vurderer man, at AGF har 40 procents chance for at gå videre.

Op til onsdagens pokalbrag mod AaB har AGF-træner Glen Riddersholm haft de store gloser fremme. Den farverige træner mener ifølge bold.dk, at AGF er "totalt underdogs", og at det vil være et "mirakel", hvis man kvalificerer sig til pokalfinalen.

Kigger man på bookmakernes odds, er det dog svært at retfærdiggøre Riddersholms retorik. NordicBet* vurderer det jyske arvefjendeopgør som relativt åbent. Odds på AaB-avancement er 1,55, mens AGF står i odds 2,29. Det svarer til en chancevurdering på 60/40.

"Der er ingen tvivl om, at AaB er favoritter til at gå videre. Men at kalde AGF-avancement for et "mirakel" er en klar overdrivelse. Derfor skal Riddersholms udtalelser formentlig også nærmere tolkes som psykologisk krigsførelse end et reelt udtryk for hans tro på egne chancer. Vi forudser et særdeles tæt opgør, hvilket også var tilfældet sidst de to hold mødtes i ligaen", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen

Da AaB og AGF senest tørnede sammen, endte kampen 2-2 efter et sandt drama. I kampens slutfase blev der scoret tre mål, hvoraf det sidste var signeret AGFs målmand Steffen Rasmussen.

Hvilket hold går videre til pokalfinalen?

AaB               1,55

AGF              2,29

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold - Danmark - DBU Pokalen

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson* Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk