Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Selvom der hænger en dopingsag over hovedet på Chris Froome, så vil han stille til start, når Tour de France starter den 7. juli. Ifølge Danske Spil*, så er briten favorit til at vinde løbet igen. 


- Vi har odds 2,75 på Chris Froome til at vinde Tour de France, og hans nærmeste konkurrent er Richie Porte til odds 4,00, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:


- Chris Froome er i en fantastisk form! Han har lige vundet Giro d’Italia og i efteråret vandt han Vueltaen. Hvis han stiller til start i Touren, så har han muligheden for at blive den første siden Pantani, der i 1998 vandt Giroen og Tour de France i samme år.

I forbindelse med Vuelta a España i september, så afleverede Chris Froome en positiv dopingprøve. Ifølge Danske Spil*, så tror de alligevel, at han får lov til at stille op i dette års udgave af Tour de France.


- Selvom der har kørt den her dopingsag siden september, så har det ikke stoppet Chris Froome fra at stille til start i forskellige cykelløb. Man skal huske på, at han ikke er dømt endnu. Han kørte og vandt jo Giroen, selvom han var mistænkt for at have taget doping. Det er astmastoffet, Salbutamol, som der er fundet i hans blod, og det er ikke kategoriseret som decideret forbudt. Chris Froome og hans rådgivere tager det derfor meget stille og roligt, og de er ganske overbeviste om, at han får lov til at være med i Tour de France, siger Peter Emmike.


- Der er altså kun lidt over en måned til at Tour de France starter, så tiden er ved at løbe ud for løbsdirektøren, Christian Prudhomme, hvis han ikke ønsker at se Chris Froome stille til start. Hvis han gør, så er Froome som sagt vores klare favorit. Han har vundet Touren fire gange indenfor de sidste fem år, og så han har set uhyggelig hurtig ud i de seneste løb han har deltaget i.


Ønsker du at spille på hvem der vinder Tour de France? Spil på det
her.