Sponsoreret indhold fra NordicBet

Frikendelsen af Hillary Clinton i e-mail-sagen har fået indsatserne på, at hun vinder præsidentvalget, til at vælte ind hos NordicBet*. Oddset på Clinton-sejr er nu helt nede i 1,18.

Når amerikanerne i morgen går til stemmeurnerne, markerer det kulminationen på et valg, der har været præget af både drama og uforudsigelighed. Dette har spilleselskabet NordicBet* mærket fra første parket. Oddset på de to kandidater er danset op og ned gennem hele valgkampen. Og den seneste udvikling er ingen undtagelse. FBI's frikendelse af Hillary Clinton i sagen om hendes lemfældige omgang med e-mails har for alvor givet NordicBets kunder troen på, at hun kan vinde. Indskuddene er i løbet af weekenden strømmet ind i en grad, så oddset er sunket fra 1,40 i fredags til 1,18 mandag morgen.

"Interessen for at spille på præsidentvalget er ganske enkelt enorm. Antallet af kunder, der har spillet på en af de to kandidater, er mere end tre gange så højt, som i valgkampen mellem Obama og Romney for fire år siden. Og indsatserne fortsætter med at strømme ind op mod lukketid. Især på Clinton", siger NordicBets oddssætter Thomas Holm.

De profesionelle spiller på Clinton

Studerer man udviklingen i spillemønstrene gennem de seneste ti dage, er det tydeligt, at de professionelle spillere tror på Clinton, mens hyggespillerne tror på Trump. Der satses nemlig mange små beløb på Trump, mens Clinton tiltrækker sig langt størstedelen af de tungere indsatser.

"Det høje odds på Trump tiltrækker mange af lykkejægerne. De kigger på de tætte meningsmålinger og finder værdi i at spille en skilling på odds 5. Men de spillere, som lægger indskud på 10.000 til 15.000 kroner, har helt klart en tro på, at Hillary vil klare sig bedre på valgdagen end målingerne indikerer. På den måde modsiger den professionelle del af spillemarkedet de eksperter, som antyder, at målingerne undervurderer opbakningen til Trump", siger Thomas Holm.

Kigger man på alle indsatser, siden NordicBet* åbnede for spil på det amerikanske præsidentvalg i sommeren 2015 er 51 procent af indskuddene lagt på Trump, mens 49 er lagt på Hillary. De danske spillere skiller sig ud ved at være en smule gladere for Trump end vores naboer. Herhjemme er 54 procent af indskuddene lagt på Trump.

Hvem bliver USA's næste præsident?

Hillary Clinton                        1.18

Donald Trump                      5.00

Bernie Sanders                   150.00

Joe Biden                            150.00

Evan McMullin                    225.00

Mike Pence                         250.00

Gary Johnson                     750.00

Jill Stein                              750.00

Hillary Clinton vinder + Donald Trump hævder, at valget var manipuleret under hans første pressekonference efter, resultatet er offentliggjort?

JA                                       1,55

NEJ                                     2,25

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Politik og Finans - USA - Amerikansk Præsidentvalg