Søndag d. 24. maj 2009, starter årets French Open i Paris. Regner du alligevel med at du skal ud og tjene nogle penge på dine spil undervejs i turneringen, er der rigtig god grund til at melde dig til vores gratis French Open konkurrence, som afholdes i samarbejde med Betfair*.

Vi stiller præmier på højkant til en værdi af 14.000 kr. - hovedpræmien er en rejse for 2 til London under sommerens Wimbledon turnering - naturligvis incl. dagsbillet til alle banerne på Wimbledon (incl. Centre Court).

Konkurrencen går ud på at du skal være dygtig til at tjene penge på din Betfair* konto på de spil du laver under French Open. Jo bedre odds du "spiller hjem" på de kampe vi under turneringen udvælger til konkurrencen, des flere points optjener du til konkurrencen. Det er således underordnet om dine indsatser er høje eller lave - bare du kan ramme!

Netop nu er de første 3 kampe udvalgt, til afvikling på 1. dagen, søndag d. 24. maj. De udvalgte kampe er:

Leyton Hewitt - Ivo Karlovic (herrer, 1. runde)
Ernests Gulbis - Sam Querrey (herrer, 1. runde)
Yaroslava Shvedova - Kaia Kanepi (damer, 1. runde)

Førstnævnte kamp er blandt dagens første, og starter kl. 10:00 dansk tid. De øvrige ligger begge senere på dagen, sandsynligvis lige over middagstid, dansk tid.

Bemærk: konkurrencen kræver forudgående tilmelding (frist: fredag d. 29. maj kl. 09:00).

Læs mere om tilmelding, præmier, pointgivning osv. på http://www.betxpert.com/competitions/frenchopen/