Vores French Open konkurrence, som afholdes i samarbejde med Betfair*, har i dag været gennem 3. dag, og efter en række tekniske udfordringer (og en britisk lukkedag mandag), har vi nu den første opdatering af stillingen i konkurrencen klar.


Den aktuelle stilling afslører at indtil videre 30 mand er rangeret, mens yderligere 11 først onsdag får godskrevet deres resultater fra tirsdagens kampe. Endvidere er der allerede enkelte deltagere der har taget godt for sig af pointene på søndagens og mandagens kampe, og især én, Prankster, er decideret gået i udbrud efter han har ramt en serie af høje odds hos Betfair* på flere af kampene, og dermed scoret flotte points til konkurrencen.

Se stillingen på http://www.betxpert.com/competitions/frenchopen/leaderboard.asp

Konkurrencen er dog stadig ung, og forfølgerfeltet er stort, så der vil ganske sikkert blive kamp om hovedpræmien - 3 dage i London for 2, naturligvis under sommerens Wimbledon-turnering og med adgangspas til alle baner, incl. Centre Court - helt frem til sidste bold!

Er du endnu ikke med i konkurrencen, og mener du at du har så meget styr på French Open at den hovedpræmie bør være din, så minder vi om at tilmelding til konkurrencen er åben helt frem til fredag morgen.

Læs alt om præmier, deltagelse mv. på http://www.betxpert.com/competitions/frenchopen/

Onsdagens kampe klar - og et enkelt hængeparti
Onsdag tager både herrerne og damerne hul på 2. runde, og på baggrund af French Open arrangørernes planlægning af kampprogrammet, har vi udvalgt følgende 3 kampe til onsdag:

Victor Hanescu - Mikhail Youzhny (2. runde, kl. 11:00 på bane 6)
Nadia Petrova - Maria Sharapova (2. runde, 3. kamp på Court Lenglen)
Gisela Dulko - Anna-Lena Groenefeld (2. runde, 3. kamp på bane 6)
 
Derudover er der en enkelt af tirsdagens kampe der skal færdigspilles onsdag, da opgøret mellem Tursunov og Clement tirsdag aften blev afbrudt pga. mørke ved stillingen 1-1 i sæt. Kampen er således stadig åben for spil hos Betfair*, såfremt man ikke har nået den endnu.