Lørdag sparkede Man Utd og Tottenham sæsonen 2015/16 i gang i Premier League i en kamp, hvor "De Røde Djævle" løb med sejren i sidste ende. Samme tidspunkt sparkede Tipico gang i en kampagne, hvor de uddeler freebets til sine kunder til en værdi af 50 kr. - helt gratis. 

Præcis 975 freebets á 50 kroner bliver uddelt i disse øjeblikke fra Tipico, og det er ikke helt tilfældigt at tallet er landet på lige netop 975. Det er nemlig antallet af mål, der i sidste sæson blev scoret i Premier League. Tidligere på dagen fik vi besked om, at der stadig er ca. 300 freebets tilbage, så har du endnu ikke fået del i dette tilbud, så skal du skynde dig til tasterne, for det er helt gratis og kræver ingen indbetaling. Kampagnen udløber i dag - mandag kl 23.59.

Sådan gør du:

  • Log ind på din Tipico-konto
  • Gå til indbetalinger og vælg "Bonus code"
  • Indtast bonuskoden "TipicoPL" for at aktivere dit freebet
  • Find en eller flere kampe at spille på og vælg din indsats under boksen "Vis bonus"

Der bliver ikke trukket penge fra din konto, når du laver dit spil, og er du så heldig og dygtig at vinde på din kupon, så bliver indsatsen på de 50 kr. trukket fra din gevinst.

En mulighed kunne være aftenens kamp i Premier League, hvor West Bromwich tager imod Manchester City med kampstart kl. 21.00.

West Bromwich Uafgjort Manchester City
5,50 3,80 1,65
Tipico
Tipico Tipico