Dortmund har været alle tiders skuffelse denne sæson inden aftenens vitale hjemmekamp mod Mainz. Vendes skuden, eller skal der stadig spilles mod storklubben?

For tippere med hang til høje odds har Dortmund været mundsavlende denne sæson. Mens bookmakerne weekend efter weekend synes at have sat odds efter, at "nu vender det snart for storklubben", så har vi spillere kunnet score kassen ved konsekvent at spille mod Dortmund i diverse varianter. Bookmakerne havde inden sæsonstart Dortmund som Bayern Münchens klart største trussel til Bundesliga-titlen og tilbød blot odds 1,4-1,5 på vinderspil uden altdominerende Bayern.

I sæsonens løb har man blandt andet kunne hente følge odds ved at spille på Dortmund som taber:

5,25 - Leverkusen (23. August)

5,40 - Mainz (20. September)

4,20 - Schalke (27. September)

9 - Hamborg (4. Oktober)

5,75 - Køln (18. Oktober)

13 - Hannover (25. oktober)

5,75 - Frankfurt (30. November)

5,70 - Hertha Berlin (13. December)

6,50 - Werder Bremen (20. December)

9 - Augsburg (4. Februar)

Men nu er spørgsmålet så igen: Er trængslerne forbi, og ser vi det rigtige Dortmund?

I ugens løb har klubben sendt et stærkt signal med forlængelsen af den lokale knægt Marco Reus. Og efter sidste uges overbevisende sejr 3-0 ude over Freiburg er optimismen så småt tilbage igen i "Ruhr-klubben", som er klatret to pladser i tabellen, men stadig danser kinddans med nedrykningsstregen. Hjemme nyder Dortmund altid fænomenal opbakning anført af endetribunen "Gelbe Wand" på et udsolgt Signal Iduna Park.

Vores ekspert Jens Bøye tør ikke spå om kampens resultat. Men se en opdateret status og analyse af kampen her

En storklub i krise mod Mainz med Kasper Hjulmand på trænerbænken: Ikke nogen dårlig fredagsunderholdning. Kampen kan følges direkte på Europsort2 i aften kl. 20:30.