Sponsoreret indhold fra Betsafe

Frans Nielsen, der til dagligt spiller hos New York Islanders, er Betsafes bedste bud på en dansk NHL-profil. Han spås både flest point og flest mål af alle danske NHL-legionærer i den kommende sæson.

Adskillige danskere slår efterhånden deres folder i den amerikanske NHL-liga. Frans Nielsen og Mikkel Bødker har udviklet sig til bærende profiler på deres respektive hold, mens folk som Lars Eller, Jannik Hansen og Nicklas Jensen alle har vist lovende takter.

Hos Betsafe har man sat odds på danskernes præstationer i den kommende sæson, og her skiller netop Bødker og Nielsen sig ud. Frans Nielsen, der til dagligt spiller for New York Islanders, er favorit til at score både flest mål og point. I begge kategorier er han dog tæt forfulgt af Mikkel Bødker, som tjener til føden hos Arizona Coyotes.

"Både Frans Nielsen og Mikkel Bødker er stærke profiler på deres hold, men har ikke høstet den fulde anerkendelse i den amerikanske sportspresse. Det skyldes blandt andet, at Coyotes og Islanders er blandt de svagere hold i ligaen. Også Lars Eller er en spændende spiller, som desværre har døjet meget med skader. Han er tilknyttet et godt hold i Montreal Canadiens, og kan han holde sig skadesfri, så ligner han også et godt bud på en pointsluger", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

NHL-sæsonen indledes natten til torsdag, når netop Lars Eller og Montreal Canadiens aflægger visit hos rivalerne fra Toronto Maple Leafs. Betsafes favorit til at løfte Stanley Cup-trofæet er Chicago Blackhawks tæt forfulgt af Boston Bruins og Los Angeles Kings.

Hvilken dansker scorer flest mål i den kommende NHL-sæson?

Frans Nielsen: odds 1.90

Mikkel Bødker: odds 2.40

Lars Eller: odds 6.00

Jannik Hansen: odds 7.00

Nicklas Jensen: odds 8.00

Peter Regin: odds 20.00


Hvilken dansker laver flest point i den kommende NHL-sæson?

Frans Nielsen: odds 2.00

Mikkel Boedker: odds 2.20

Lars Eller: odds 7.00

Jannik Hansen: odds 15.00

Peter Regin: odds 29.00

Nicklas Jensen: odds 30.00


Hvilket hold vinder Stanley Cup 2014-2015?

Chicago Blackhawks: odds 8.00

Boston Bruins: odds 9.00

Los Angeles Kings: odds 9.50

Pittsburgh Penguins: odds 12.00

St. Louis Blues: odds 12.00

New York Rangers: odds 14.50

San Jose Sharks: odds 14.50

Anaheim Ducks: odds 14.50

Montreal Canadiens: odds 17.50

Colorado Avalanche: odds 20.00


Find spillet på Betsafe.dk under Ishockey - NHL - Spillerperformance