Her får du BetXperts optakt med odds til Frankrig – Danmark. Opgøret spilles fredag den 3. juni klokken 20.45 og kan ses på TV 2. 

Klubfodbolden er gået på pause, men det betyder ikke, at der ikke er topfodbold i vente. I Nations Leagues Liga A, pulje 1, mødes Frankrig og Danmark i et spændende opgør fredag aften. Oddsene er ikke umiddelbart med de rød-hvide, men man skal som bekendt aldrig sige aldrig. 

Foruden de bedste odds på Frankrig – Danmark får du i denne optakt også seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Sidst, men bestemt ikke mindst, får du også ekspertudtalelser fra BetXperts fodboldekspert Weberen. 

For nye spillere: Spil 500 kroner risikofrit på Danmark mod Frankrig hos LeoVegas*

  • Gå til LeoVegas.dk og opret en konto 
  • Du skal oprette din konto via linket herover, ellers virker tilbuddet ikke
  • Spil 500 kroner på Danmark (1X2)
  • Hvis du taber på dit spil, får du de 500 kroner retur
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med kampagnen

Hent tilbud hos LeoVegas

Odds på Frankrig – Danmark

Her får du de bedste odds på Frankrig – Danmark. UEFA Nations League-kampen spilles fredag den 3. juni klokken 20.45 og kan følges på TV 2. 

Odds på Frankrig - Danmark: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Frankrig 1,77
Uafgjort 4,00
Danmark 5,65
Odds på Frankrig - Danmark: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,79
Odds på Frankrig - Danmark: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 2,10
Nej 1,79
Odds på Frankrig - Danmark: over/under hjørnespark Højeste odds Bookmaker
Over 8,5 hjørnespark 1,85
Under 8,5 hjørnespark 2,00
Over 9,5 hjørnespark 2,43
Under 9,5 hjørnespark 1,60
Odds på Frankrig - Danmark: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Kylian Mbappé scorer 2,45
Karim Benzema scorer 2,60
Antoine Griezmann scorer 3,20
Raphaël Varane scorer 18,00 ​​​​​​​
Kasper Dolberg scorer 4,80
Jonas Wind scorer 5,25 ​​​​​​​
Andreas Cornelius scorer 5,50 ​​​​​​​
Christian Eriksen scorer 7,00 ​​​​​​​
Thomas Delaney scorer 16,00

OBS: odds på Frankrig – Danmark er fra onsdag den 1. juni klokken 09.29. 

Bookmakernes Frankrig – Danmark-odds viser os, at ”Les Bleus” er forholdsvis store favoritter. Bedste odds på franskmændene er således 1,77 hos Marathonbet, mens bedste odds på Danmark er 5,65 hos selvsamme bookmaker. Tror du på, at gallerne og vikingerne deler byttet i porten, får du bedste odds hos bet365, som har 4,00.

Frankrig – Danmark: Optakt med Weberen

Som et led i BetXperts optakt til Frankrig – Danmark har vi været i kontakt med sitets dygtige fodboldekspert Weberen. Han mener, at franskmændene tropper op til fredagens kamp med respekt for Danmark. 

Hvordan tror du, at Frankrig ser på Danmark? Har de respekt for os, eller skræmmer Joakim Mæhle og kompagni dem ikke så meget, tror du?

- Jeg tror helt sikkert, at Frankrig vil have respekt for Danmark. Vi skal huske på, at vi ligger godt til på verdensranglisten (p.t. nummer 11, red.) og har gjort det rigtig flot i Nations League i de tidligere år, hvor vi i turneringens første år rykkede op i Liga A. Sidste år havde vi nogle rigtig flotte præstationer (mod Belgien, England og Island, red.) i turneringen.

- Så, i min optik, bør de have respekt for det danske landshold, især som kollektiv, men jeg tænker ikke, at en mand som Kylian Mbappé er særlig skræmt over sit match-up overfor eksempelvis Joakim Mæhle.

Selvom Weberen føler sig overbevist om, at Frankrig vil have respekt for det danske kollektiv, hælder han til, at vi ser et par reserver i den franske startopstilling.

 Forventer du at se et fransk hold i absolut stærkeste opstilling?

- Nej det gør jeg ikke, men de franske alternativer til start-11’eren er bestemt også folk med store kvaliteter. Sidste kamp, Frankrig spillede, var en venskabskamp imod Sydafrika, og her var de dog i nærmest stærkeste startopstilling.

- Grunden til, jeg tvivler på, at man stiller med alle stjernerne, er, at en del af spillerne har haft lange sæsoner med mange kampe; det kan Frankrigs landstræner måske have i baghovedet, når han sætter sit hold. 

Kollektivet og spillere i form skal skaffe Danmark point

Danmark har, siden Åge Hareide blev ansat som landstræner i 2016, været forkælet med en masse gode resultater. Skal det også blive aktuelt fredag aften, skal kollektivet ikke overraskende stå sin prøve, mener Weberen.  

Vi har de seneste år været forkælet med et dansk landshold, som ikke taber ret mange kampe; hvad taler for, at de rød-hvide kommer hjem med point?

- Det danske hold har flere veje, hvor de kan drille franskmændene, men som så ofte før så bliver det vores kollektiv, der skal slå verdensstjernerne. På det parameter mener jeg også, at vi måske er stærkere end franskmændene. 

- Derudover har vi et dansk landshold, hvor der er flere centrale folk, såsom Christian Eriksen, Joachim Andersen, Christian Nørgaard og Pierre-Emile Højbjerg, der har haft gode sæsoner og fået masser af spilletid. 

Dansk point er ingen utopi

Weberen vil selvfølgelig blive imponeret, hvis Danmark får point med hjem fra Frankrig, men han holder alligevel lidt igen med superlativerne ved tanken om det. 

Med særligt EM 2021-resultaterne in mente, og hvis vi samtidig får point fredag aften, er der vel ikke længere nogen i fodboldeuropa, der kan undervurdere os i den nærmeste fremtid?

- Det vil være en stor præstation at tage point på Stade de France, men i min optik vil det ikke være så kæmpestor en overraskelse, som det ville for få år tilbage. 
​​​​​​​
- Oddset på dansk point er heller ikke voldsomt, og det er for mig en indikation om, at der i hvert fald er respekt for det, som det danske landshold har udrettet over det seneste stykke tid – og det med rette.

Frankrig – Danmark: trupnyt og startopstillinger

Til sidst i denne optakt til Frankrig – Danmark får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Frankrig
Den franske træner, Didier Deschamps, skulle gerne have alle mand til rådighed. Spørgsmålet er imidlertid, om nogle af profilerne bliver sparet til dette opgør? Særligt nogle af dem med mange kampe i benene fra den netop overståede klubsæson må være i fare for at starte på bænken. 

Bud på Frankrigs startopstilling (3-4-1-2):
Lloris; L. Hernández, Kimpembe, Varane; T. Hernández, Tchouaméni, Kanté, Pavard; Griezmnn; Benzema, Mbappé

Danmark
Foruden anfører Simon Kjær har landstræner Kasper Hjulmand ingen ufrivillige fravær til de forestående Nations League-kampe. For nyligt siede han Anders Dreyer, Mads Valentin Pedersen og Mads Bech fra, men de har alle mulighed for at blive udtaget igen, skulle der opstå behov for det. 

Bud på Danmarks opstilling (4-3-3):
Schmeichel; Mæhle, Vestergaard, ”AC”, Wass/Kristensen; Delaney, Eriksen, Højbjerg; Poulsen, Wind, Skov Olsen