Sponsoreret indhold fra NordicBet

Fire sejre i træk har bragt AGF tilbage i toppen af NordicBet Ligaen. Den ventede oprykning er nu igen inden for rækkevidde, vurderer bookmakeren NordicBet.

Der har længe været sorte skyer over AGF's træningsanlæg på Fredensvang i Aarhus. For fire uger siden, da AGF netop havde tabt 0-3 i Viborg og var henholdsvis 11 og 14 point efter de to tophold, lignede det bestemt ikke en tilbagevenden til landets bedste række for aarhusianerne. Men efter en mindre sejrsstime og overbevisende spil er NordicBet Ligaens - på papiret - stærkeste hold igen blandt de to oprykningsfavoritter. Ser vi igen AGF i Superligaen i næste sæson, betaler NordicBet pengene 1,70 gange igen. Viborg er fortsat den største oprykningsfavorit i odds 1,40.

"Alle har ventet hele efteråret på, at AGF viste deres sande potentiale. Det kom sent, men holdet har nu vundet fire kampe i træk, og det må have givet dem et enormt rygstød med til vinterpausen. Med et par forstærkninger i pausen vil AGF givetvis åbne foråret med masser af selvtillid, et langt større kendskab til ligaen og ikke mindst det klart bedste hold," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog vurderer, at aarhusianerne må nøjes med andenpladsen i rækken.

"Viborg kan blive svær at hente for AGF, da holdet ser ganske stabilt ud, selv om man dog er meget afhængig af Serge Deblé. Derfor er det i første omgang nok Lyngby, der skal hentes, for de unge sjællændere kan få svært ved at stå for presset, og så er det bestemt ikke til deres fordel, at banerne i marts og april slet ikke indbyder til det positionsfodbold, som de er bedst til," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Hvilke hold rykker op i Superligaen?
Viborg 1,40
AGF 1,70
Lyngby 1,75
Vendsyssel 4,10
Horsens 50,00

Find oddset på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under