Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Formel 1 kan være på vej til Danmark i 2020. Helge Sander står i spidsen for en initiativgruppe, der arbejder på at få F1-feltet hertil, og han meldte i går ud, at gruppen har fået positive tilbagemeldinger fra Formel 1-ejerne. Således skal Sander og co. angiveligt forhandle videre med F1-ejerne efter sommerferien om planerne om et dansk Grand Prix.

Helge Sander selv vurderer, at der er 75 procent chance for, at de hurtige biler kommer til Danmark. En vurdering de ikke er helt enige i hos Danske Spil*.

- Først og fremmest ville det være super interessant med et dansk Formel 1 Grand Prix, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, og fortsætter.

- Vi kan dog godt have lidt forbehold i forhold til, om det lykkedes inden 2020. Vi forestiller os i hvert fald, at der stadig vil være lidt udfordringer. For eksempel er F1-kalenderen i forvejen ret travl, og spørgsmålet er, om der er plads til at presse en ekstra løbsweekend ind?

- Vi kan også godt forestille os, at der er flere om buddet. Hvis vi er så heldige at blive udvalgt, så skal der også findes fuld økonomisk opbakning til at afvikle det, så der er mange ting, der skal lykkes, siger Peter Emmike, der også hæfter sig ved, at Danmark tidligere er blevet forbigået i kapløbet om at få store sportsbegivenheder som eksempelvis Tour de France til Danmark.

- Umiddelbart siger vi, at der er cirka 25 procents chance for, at det kommer til Danmark. Derfor har vi sat odds 4,00 på, at der er et F1-GP i Danmark senest i 2020 mod odds 1,20 på, at der ikke er et, siger Peter Emmike.

Tjek Danske Spils F1-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1/formel-1-2017