Spillefirmaet Betsafe.com’s nye slogan ”Vind på næsten hvad som helst” tages bogstaveligt efter søndagens premiere på Forbrydelsen II. Allerede nu kan man spille på, hvem morderen er.

Millioner af danskere kunne se Sarah Lund tilbage i en ny sæson af Forbrydelsen, og selvom Lund som udgangspunkt er den mindst realistiske morder, har hun ikke undgået at komme under luppen hos spillefirmaet Betsafe.com, som har sat odds på, hvem der har slået juristen Anne Dragsholm og overkonstabel Allan Myg Poulsen ihjel.

Med så massiv opmærksomhed som Forbrydelsen tiltrak sig sidste år er det helt naturligt, at vi giver vores kunder det sidste krydderi ved også at sætte de her odds på hvem, der ikke har rent mel i posen i denne sæson”, udtaler ansvarlig for Betsafe Danmark, Benjamin Leander, i en pressemeddelelse mandag formiddag.

”Det er det helt store samtaleemne i kantinen, ved spisebordet og i kortklubben, og selv i Betsafe var det første snakken faldt på mandag morgen da også, om Nicolas Bro render rundt med skeletter i skabet”, siger Leander, som har Nicolas Bro aka. justitsminister Thomas Buch som tredjefavorit på listen over mistænkte. Den toppes af den skumle Departementschef Carsten Plough i hård konkurrence med Oberst Christian Søgaard.

Er man til den helt store gevinst skal den skyldige dog findes i politiets egne rækker eller på Christiansborg. Sarah Lund giver 10.000 kroner for en flad hundredekroneseddel såfremt den indelukkede vicekriminalkommisær viser sig at leve et uhyggeligt dobbeltliv. Også lederen af Centerpartiet Erling Krabbe er oppe i de højere odds-lag med odds 16 på sit hoved.


Alle odds på Forbrydelsen II:

”Hvem slog Anne Dragsholm og Allan Myg Poulsen ihjel”

Carsten Plough 5,00
Christian Søgaard 5,00
Thomas Buch 6,00
Lennart Brix 8,00
Torsten Jarnvig 8,00
Louise Raben 10,00
Ruth Hedeby 12,00
Karina Munk Jørgensen 15,00
Gert Grue Eriksen 15,00
Erling Krabbe 16,00
Ulrik Strange 25,00
Sarah Lund 100,00