Gennem det mest af weekenden, og især mandag, har vi beklageligvis været ramt af de problemer der har været med internet-forbindelserne gennem det meste af det centrale og sydlige Europa.

Meldingerne går på at et kabelnedbrud i Amsterdam har givet problemer ud i det meste af Europa og ramt flere knudepunkter i Italien, Tyskland og Østrig. Disse punkter har således været svagere end normalt, hvilket har betydet at trafikken har været dårlig - og for det meste stort set ikke-eksisterende de sidste dage.

Med vores server placeret i Malta, har vi således været hårdt ramt overfor alle vores brugere i Norden, hvor net-trafikken til Malta altså går gennem de ramte knudepunkter.

Vi håber at problemerne er løst nu, og skal ile til og sige at det denne gang ikke var serveren den var gal med. Det afholder os da ikke fra indenfor de kommende uger at skifte til en ny og kraftigere server, som i lignende tilfælde i fremtiden vil have mere kapacitet til at trække på de dele af båndbredden der trods alt er til stede. Den aktuelle server har med andre ord ikke haft styrke nok til at "sætte sig igennem".

Indkøbet af en ny server vil desuden tjene til at BetXpert.com generelt bliver hurtigere og bedre er i stand til at håndtere den stigende trafik, som vi naturligvis er glade for.

Håber ikke at de sidste par dage helt har taget modet fra jer brugere!