Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Hjemme på Gigantium Isarena kan Aalborg Pirates på fredag sikre sig det første danske ishockeymesterskab i 37 år. Efter tirsdagens sejr over Herning Blue Fox fører Aalborg Pirates nu serien 3-0, og dermed har de tre matchbolde til at afgøre mesterskabet. Danske Spil* tror kun de har behov for én.

- Aalborg Pirates startede ikke sæsonen i Metal Ligaen særligt godt, men henover foråret er de bare blevet bedre og bedre. Oddset på en Aalborg-sejr er 1,75, mens Herning giver pengene 3,85 gange igen, siger Jeppe Dupont, oddssætter hos Danske Spil* og fortsætter:

- Der er en unik atmosfære på Gigantium Isarena, og de seneste kampe har været udsolgt flere dage forinden. Det er helt klart med til at styre hjemmeholdets spillere, og ser vi på de tre sidste kampe mod Herning, så har Aalborg jo formået at lukke deres stjernespillere helt ned. Lassen, Kallela og Gracel har kun formået at score ét mål tilsammen i de tre playoff-kampe, mens de jo nærmest var altdominerende for Herning i Metal Ligaens grundspil.

- Herning Blue Fox vandt grundspillet ret overbevisende, og siden Aalborg sidst vandt det danske ishockeymesterskab, så har midtjyderne vundet guld hele 14 gange. Der er derfor ingen tvivl om at Aalborg er op imod en stærk modstander, men vi tror på de hiver mesterskabet hjem på fredag, siger Jeppe Dupont.

Vil du spille på kampen mellem Aalborg Pirates og Herning Blue Fox, så kan du gøre det her.