Sponsoreret indhold fra NordicBet

Efter fire år som underdog kan Helle Thorning-Schmidt nu kalde sig favorit hos en bookmaker. Det er NordicBet, der ovenpå gårsdagens debat og de seneste meningsmålinger, har valgt at nedjustere oddset for en valgsejr til den siddende statsminister til 1,85.

En uge før statsminister Helle Thorning-Schmidt udskrev valg, kunne spillefugle få forrentet pengene hele 3,10 gange, hvis de satsede på, at den siddende statsminister fortsætter i embedet. Siden da er det kun gået én vej for rød blok, og efter flere nedjusteringer af oddset tager NordicBet nu den fulde konsekvens af valgkampens udvikling.

Pr. dags dato er Helle Thorning-Schmidt bookmakerens favorit til at indtage statsministerposten efter valget. Det er første gang siden hun indtog statsministeriet, at hun kan kalde sig favorit til at genvinde posten. S-formanden står i odds 1,85, mens Lars Løkke Rasmussen, der ved valgudskrivelsen var solid favorit, nu står i odds 1,90.

"Lars Løkke Rasmussen har været favorit til at vinde valget så længe, at vi nok har ladet os lulle lidt i søvn", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"Logikken hos bookmakere er, at man er tålmodig med favoritten, fordi de ofte rejser sig i afgørelsens time. Der er imidlertid ikke meget, som tyder på, at det vil ske her. Tværtimod kan man sagtens forestille sig, at momentum fortsat vil være i rød bloks favør helt frem til valgdagen, og at vi derfor må nedjustere oddset yderligere på Helle Thorning-Schmidt."

Da valget blev udskrevet stod oddset i en valgsejr til Lars Løkke Rasmussen i 1,35.

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?

Helle Thorning-Schmidt 1.85

Lars Løkke Rasmussen 1.90
Søren Gade 19.50
Kristian Thulesen Dahl 25.00
Mette Frederiksen 45.00
Morten Østergaard 100.00
Søren Pape Poulsen 150.00
Anders Samuelsen 200.00
Pia Olsen Dyhr 250.00
Johanne Schmidt-Nielsen 250.00

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Politik og Finans - Folketingsvalg 2015