Et kig på de sidste 30 dage viser, at særligt to eksperter er inde i en flot stime. Tennisekspert Asger Hess har bl.a. ramt de sidste 8 ud af 10 spil, mens cykelekspert Jesper Sørensen har to gange odds 5 på tavlen. Generelt set har de første 7 måneder været gode for BetXperts ekspertpanel.

Der bliver vist fin form for BetXperts ekspertpanel for tiden, hvor blandt andet tennis-ekspert Asger Hess-Olesen har vist sig skarp med en tilbagebetalingsprocent på 115 % og en balance på 7,16 over 47 spil de sidste 30 dage.

Asger Hess-Olesen gør sig inden for alle tennismarkeder og har blandt andet haft stort held i de mindre Futures-turneringer, hvor han igen og igen finder undervurderede tennisspillere. Desværre er det også et marked, hvor oddsene slashes hurtigt, og likviditeten er lav.

Under OL-turneringen har han dog også været på banen og stak blandt andet ud på Vesnina/Makarova i damedoublen ved OL, som strøg hjem til flotte odds 3,18.

Cykel-ekspert Jesper Sørensen har også haft et flot run og fandt blandt andet et lækkert valuebet i 4000 meter-holdforfølgelsen. Det danske hold med Lasse Norman Hansen i spidsen vandt bronze, hvilket sikrede Jesper flotte odds 5.

Betting går op og ned

Det er dog værd at nævne, at betting går og op ned, og der kan være stor statistisk varians indblandet. Det betyder kort sagt, at tilfældigheder spiller på kort sigt en stor rolle.

Man kan altså godt gøre alt rigtigt bettingmæssigt, men samtidig tabe igen og igen. Ligesom man også kan lave dårlige valuebets, men samtidig være heldig at vinde alligevel.

Variansen kender både Asger Hess-Olesen og Jesper Sørensen, som i store dele af året har ligget i minus, men som nu er i et solidt plus.

Fine første 7 måneder af 2016 for Betxpert

Generelt har de første syv måneder af 2016 været ganske fine for BetXpert, som ligger med en tilbagebetalingsprocent på 104,76 % efter 1844 spil.

Kigges der på forholdet mellem betvalue og tilbagebetalingsprocent, så ligger den gennemsnitlige betvalue på 106,47 %, hvilket giver et spænd på 1,71 procentpoint.

Lad os håbe at de resterende måneder af 2016 kan blive lige så indbringende.

Du kan abonnere på alle eksperttips og få dem direkte via mail. Gå ind på den enkelte ekspert og meld dig til.

Se hele ekspertpanelet her.