Kongen er død, Dronningen leve. 

OddsXpert oplevede en feministisk paladsrevolution i går da en kvinde væltede konkurrence-etteren af tronen og snuppede førstepræmien i uge 7. 

Faktisk var det en "teltrevolution" - for det var en deltager ved navn "høvding der måtte sig se sig overhalet af en spindeside-repræsentant på ugens sidste dag. 

Han havde 10,05 point før søndagens runde, men da dagen var ovre, stod han med 9,05 efter at have misset sit spil på Bologna (der tabte 1-2 til Juventus). 

Tordnende bagfra kom "Chryllis". Hun ramte odds 3,2 for krydset i Werder-Leverkusen og nåede dermed op på 11,05 point. 

En flot præstation. 

Der er så meget kvinder ikke forstår, påstår Danske Spil*. Den omgang mandschauvinistisk ævl hopper vi ikke på - selvfølgelig kan kvinder oddse - men vi må erkende at langt de fleste brugere af BetXpert er af hankøn. Så meget desto mere bemærkelsesværdigt er det når en af de få kvindelige brugere snupper førstepladsen i vores konkurrence.

Ugens førsteplads belønnes med 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet, konkurrencens sponsor.

"høvding" får også en præmie: Andenpladsen belønnes med 300 kr.

Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto