Efter 6 rigtige tip i træk og sammenlagt 9,05 point valgte "høvding" - den førende i OddsXperts ugekonkurrence - en afventende taktik på ugens sidste dag og undlod at spille på noget. Det viste sig at være en god idé, trods et par temmelig højoddsede krydser i søndagens kampe. Hvis Milan havde vundet i Udinese, til odds 6,5, havde det set anderledes ud, men kampen endte 1-1, og så kunne de revolutionære forfølgere ikke længere styrte "høvding".

Forspringet til nr 2 var i sidste ende kun på 0,12 point, men tilstrækkeligt til at vinde OddsXpert-konkurrencen i uge 21 og den medfølgende præmie på 500 DKK, der indsættes på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis du også vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der i dag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i maj

I månedskonkurrencen for maj, der jo i høj grad lakker mod enden, ligger "høvding" på en beskeden 42.plads med 5,05 point. I spidsen ligger suveræne - og sandsynligvis urørlige - "easy2win" der med 27,06 point har næsten 10 point ned til "Gregers" på andenpladsen. Også "Gregers" har et solidt forspring ned til forfølgerne (kan dog nås med et par højoddsede gevinster mandag og tirsdag), hvorimod der stadig er åben kamp om den tredje og sidste præmiegivende plads.

I månedskonkurrencen er der som nævnt 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...