Den sidste dag i februar bragte ingen ændringer i toppen af OddsXperts måneds-stilling. De tre førende holdt fast i deres pladser og får dermed følgende præmier, sponsoreret af Sportingbet:

1.500 DKK: 1. bomse 21,88 point (16 rigtige af 28 tip)
1.000 DKK: 2. Balsløv 17,79 point (11 rigtige ud af 18)
500 DKK: 3. frits 16,66 point (13 rigtige ud af 27)

Hver præmievinder får pengene indsat på en Sportingbet-konto og vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne.

Sikkert spil

5,34 point var den solide forskel mellem nr 1 og 2 inden sidste runde, så en kikser mandag (det udvalgte hold, Norwich, tabte til Manchester City) betød reelt intet for den førende bomse. Nr 2, Balsløv, valgte i øvrigt at spille på det sikre og gå efter at forsvare sin position. Han tog odds 1,25 for Sporting-sejr over Estoril. På tredjepladsen landede frits, der ligeledes valgte Sporting-sejr og den defensive linje - for at holde diverse opkomlinge stangen.

I alt dystede 719 om at blive OddsXpert i februar.

OddsXpert kører videre

I dag starter endnu en måned - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier. Hver mandag får den foregående uges OddsXpert 500 kroner indsat på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.