Sponsoreret indhold fra NordicBet

Transfervinduet lukkede i nat, og der kan nu gøres status over vinterens spillerhandler. Bookmakeren NordicBet udråber guldaspiranten FC Midtjylland som klar vindere af spillet om profilerne og har sænket oddset på guld til midtjyderne.

Transfervinduet er ensbetydende med, at klubberne har den store pengepung fremme for at sikre sig det bedste udgangspunkt, når Superligaen fløjtes i gang senere i denne måned. Aktiviteten i Superligaen var denne gang høj, og alle klubberne hentede forstærkninger. Bookmakeren NordicBet vurderer dog, at FC Midtjylland kan være mest tilfreds med udfaldet af nattens forhandlinger på kryds og tværs. Midtjyderne formåede således at holde på profiler som Sylvester Igboun og Pione Sisto og har samtidig forstærket sig i angrebet med Superliga-topscoreren Martin Pusic samt på målmandsposten med den svenske landsholdsmålmand Johan Dahlin.

"FC Midtjylland har sendt et kraftigt signal til omverdenen. De går stenhårdt efter klubbens første guldmedaljer og har i dette transfervindue ageret, som vi oplevede FC København for år tilbage. Det er uhyre ambitiøst at takke nej til store bud på egne profiler for derefter at forstærke det i forvejen bedste hold i Superligaen. Især når man henter en svensk landsholdsmålmand og Superligaens topscorer ind som forstærkninger," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

NordicBet har taget konsekvensen af midtjydernes genistreg og sænket guld-oddset en smule fra 1,35 til nu blot 1,30 - ikke mindst i erkendelse af, at konkurrenterne skuffede i nat.

"Nu handlede FC København ganske vist en del i sommer, men det er skuffende at se, at de ikke for alvor satser på at udfordre FC Midtjylland i denne sæson. De fremstår reelt lidt svækket, og når de næste udfordrere i rækken, Randers og Brøndby, heller ikke har styrket sig synderligt, så er FC Midtjylland uden tvivl den store vinder i dette transfervinduet," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Hvem vinder Superligaen 2014/2015?

FC Midtjylland 1,30

FC København 4,50

Randers 25,00

Brøndby 30,00

FC Nordsjælland 175,00

AaB 250,00

Find NordicBets odds Superligaen på www.NordicBet.dk under Fodbold/Danmark/Sæsonspil