Der venter en meget vigtig kamp for FC Midtjylland torsdag på MCH Arena. Her kommer Sturm Graz forbi i sidste spillerunde af gruppespillet i Europa League. BetXpert bringer her udvalgte odds på FCM - Sturm Graz.

FC Midtjylland kan torsdag aften selv afgøre, om der skal være europæisk fodbold på programmet i 2023. Her får Albert Capellas' mandskab besøg af østrigske Sturm Graz i Europa League-gruppespillets sidste spillerunde.


Skal FC Midtjylland spille europæisk i februar, så kræver det formentlig en sejr mod Sturm Graz på torsdag. Uafgjort kan vise sig at være nok, men det er kun tilfældet, hvis Lazio besejrer Feyenoord i Rotterdam. Faktisk kan FC Midtjylland også ende som nummer tre, hvis man taber til Sturm Graz. Det vil dog kræve, at Feyenoord så taber med minimum to mere end de danske vicemestre.

Lige nu indtager FC Midtjylland sidstepladsen i gruppen med fem point. Samme pointantal har Feyenoord. Både Lazio og Sturm Graz står noteret for otte point. 

Odds på FCM - Sturm Graz

Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter i torsdagens spændende opgør på MCH Arena, som det kan ses herunder. Der er kampstart klokken 18.45, og du kan se med direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play. 

Odds: FCM - Sturm Graz (1X2) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,01
Uafgjort 3,75
Sturm Graz 4,00
Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,87
Under 2,5 mål 2,00
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,71
Nej 2,15
Målscorer i FCM - Sturm Graz Højeste odds Bookmaker
Sory Kaba scorer 2,62
Anders Dreyer scorer 2,87
Evander scorer 3,00
Gustav Isaksen scorer 3,00
Emanuel Emegha scorer 3,75
Albian Ajeti scorer 4,35
Emiliano Martinez scorer 6,50
Erik Sviatchenko scorer 7,00

Odds er senest opdateret tirsdag den 1. november klokken 11.45.

Spil på FCM - Sturm Graz hos Bet365

Lige nu er der intet spilforslag til FCM - Sturm Graz her på BetXpert, men du kan læse samtlige spilforslag fra vores ekspertpanel lige her

De østrigske gæster vandt i weekenden med 2-1 over Ried i den østrigske Bundesliga, og de er blot to point efter Red Bull Salzburg i tabellen.

1-2 stod der på resultattavlet på MCH Arena efter mandagens superligakamp mellem FC Midtjylland og OB, og sejrsmålet stod OB's Aron Thrándarson for dybt inde i overtiden. Et rigtig skidt resultat for FC Midtjylland, der nu er nede som nummer otte i tabellen. 

Oliver Okstrøm: "Nederlaget mandag var ikke den bedste optakt"

BetXpert har interviewet Oliver Okstrøm, der er journalist og dækker FC Midtjylland, og han er fortrøstningsfuld på FC Midtjyllands vegne.

- FCM skal vinde mod Sturm Graz for at have en chance for at gå videre i Europa League. Hvordan ser du på deres muligheder mod østrigerne?

- Nu har det jo ikke været ensbetydende med dominans, når FCM har spillet på hjemmebane i denne sæson, men de er trods alt kommet fra MCH Arena uden nederlag i Europa League-gruppespillet hidtil, og det burde da heller ikke være utænkeligt, at de kan slå Sturm Graz hjemme, siger Oliver Okstrøm og fortsætter:

- Det står i den forbindelse klart, at det er en sejr, der skal til, og det vurderer jeg sådan set er muligt, og at de til den kamp kommer med gallaopstillingen. Med den vil mulighederne helt klart være der - og der er nok ikke manglende motivation hos spillerne.

- FCM fik en ringe optakt til torsdagskampen ved at tabe mandagens superligakamp hjemme mod OB. Hvor står FCM her inden den vitale kamp mod Sturm Graz ifølge dig?

- Nederlaget mandag var ikke den bedste optakt. Det tør siges. Der var utroligt mange ting, som man kunne blive bekymret for, men det var også en kamp, hvor man ikke havde Sviatchenko, Evander og Isaksen med, som nok er blandt deres allervigtigste spillere. Derudover har FCM generelt været gode på det seneste i Europa.

- Det kan dog godt bekymre en del, at midtjyderne i de sidste par kampe har fået en dårlig vane med at lade modstanderne komme meget tæt på deres mål, inden de bliver stoppet. Det har simpelthen været for nemt at komme forbi midtbanen, og den går nok ikke mod Graz, som også kommer for at få et resultat, lyder det fra Oliver Okstrøm.

Ovenfor kan du se højdepunkter fra første kamp mellem Sturm Graz og FC Midtjylland. Det opgør endte med en smal 1-0-sejr til østrigerne på et sejrsmål af Emanuel Emegha. 

FC Midtjylland: Lössl - Andersson, Dalsgaard, Sviatchenko, Paulinho - Martínez, Evander, Olsson - Dreyer, Kaba, Isaksen 

Sturm Graz: Siebenhandl - Gazibegovic, Affengruber, Wüthrich, Dante - Gorenc Stankovic, Hierländer, Prass - Horvat - Bøving, Ajeti

FCM er uden Júnior Brumado til dette opgør.

Sturm Graz-anfører, Stefan Hierländer, er tvivlsom til opgøret mod FC Midtjylland, og desuden må de undvære den defensive midtbanespiller Ivan Ljubic, der har karantæne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller FCM - Sturm Graz?

Det gør de torsdag klokken 18.45 på MCH Arena.

Hvor kan man se FCM - Sturm Graz?

Du kan se FCM - Sturm Graz direkte på TV 2 Sport X.

Hvor kan man streame FCM - Sturm Graz?

Du kan streame FCM - Sturm Graz på TV 2 Play med det rette abonnement.