Sponsoreret indhold fra NordicBet

Med mesterskabet så godt som sikret, kan FC Midtjylland nu vende blikket mod kvalifikation til de europæiske turneringer. Hos NordicBet tror man på, at midtjydernes unge trup kan lave ravage.

FC Midtjylland har altid været gode til at udvikle og sælge talenter. Med Matthew Benhams millioner i ryggen, har midtjyderne nu også råd til at holde på talenterne - og det kan vise sig at blive forskellen på succes og fiasko, når holdet skal ud i Europa.

Sådan lyder vurderingen hos NordicBet, der har store forventninger til Glen Riddersholm og co. på den europæiske scene. I øjeblikket betaler bookmakeren blot pengene 1,65 gange igen, hvis FC Midtjylland kvalificerer sig til gruppespillet i enten Champions League eller Europa League.

"Vi har store forventninger til FCM, når det gælder deres deltagelse i de europæiske turneringer. Holdet har en ekstremt stærk fysik, og så ynder man at være boldbesiddende. Det er slet ikke en dårlig cocktail, når man skal ud i Europa. Derudover kan individualister som Pione Sisto og Martin Pusic på deres bedste dage volde store problemer for ethvert forsvar", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"Champions League-deltagelse er nok at tage munden for fuld, men en plads i gruppespillet i Europa League er bestemt realistisk. Og kommer de først i gruppespillet, så kan Ulvene godt chokere klubber fra de store europæiske ligaer".

De seneste års resultater har gjort vejen til Champions League ekstremt vanskelig for danske klubber. Tidligere gik mesteren direkte i gruppespillet, men i år skal FCM igennem hele tre kvalifikationsrunder. Og da holdet vil være useedet i de sidste to runder, må man imødese stærke europæiske mesterhold som modstandere i de afgørende kvalifikationskampe.

Kvalificerer FC Midtjylland sig til et europæisk gruppespil (CL eller EL)?
JA 1,65
NEJ 2,10

Kvalificerer FC Midtjylland sig til gruppespillet i Europa League?
JA 1,95
NEJ 1,75 

Kvalificerer FC Midtjylland sig til gruppespillet i Champions League?
JA 7,00
NEJ 1,06

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Specialspil