Her får du BetXperts optakt med odds til FCM – FCK. I optakten finder du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Torsdag aften er der storkamp i Superligaen, når FC Midtjylland får besøg af F.C. København. I denne optakt får du et overblik over markedets bedste odds samt seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Begge hold har hårdt brug for de tre point, så der kan forventes kamp til stregen hele opgøret igennem.

Odds på FCM – FCK hos Danske Spil

Skulle det være gået din næse forbi, kan vi endvidere oplyse om, at der nu igen må lukkes tilskuere ind til Superliga-kampene. Det får FC Midtjylland fordel af til dette brag. 

Nederst i optakten finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

For nye spillere: Få odds 10 på FCM eller FCK - uden omsætningskrav 

  • Gå til MrGreen.dk og opret konto
  • Vælg din vinder af FC Midtjylland og F.C. København, og få odds 10,00
  • Normalodds på FCM er 2,15
  • Normalodds på FCK er 3,35
  • Du skal oprette dig og spille inden kampstart
  • Spil maksimalt 30 kroner på dit favorithold
  • Hvis du vinder, får du din gevinst udbetalt umiddelbart efter kampen
  • En eventuelt gevinst er ikke underlagt omsætningskrav

Få odds 10,00 hos Mr Green her

FC Midtjylland – FC København: De bedste odds

Herunder har BetXpert oplistet de bedste odds til FC Midtjylland – F.C. København. Opgøret spilles torsdag aften klokken 20.15 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på FCM - FCK (1X2) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,40
Uafgjort 3,70
F.C. København 3,25
Asian handicap-odds på FCM - FCK Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland (Asian 0) 1,75
F.C. København (Asian 0) 2,31
Over/under-odds på FCM - FCK Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 2,00
Over 3,5 mål 3,21
Under 3,5 mål 1,37
Odds på, om begge hold scorer i FCM - FCK Højeste odds Bookmaker
Ja 1,76
Nej 2,18
Odds på målscorerspil (FC Midtjylland) Højeste odds Bookmaker
Júnior Brumado scorer 2,95
Luca Pfeiffer scorer 2,95
Anders Dreyer scorer 3,40
Pione Sisto scorer 4,10
Awer Mabil scorer 4,10
Gustav Isaksen scorer 4,00
Evander scorer 3,95
Alexander Scholz scorer 5,40
Odds på målscorerspil (F.C. København) Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 3,15
Kamil Wilczek scorer 3,35
Viktor Fischer scorer 4,30
Rasmus Falk scorer 6,50
Mohamed Daramy scorer 4,30
Lukas Lerager scorer 8,50
Carlos Zeca scorer 10,00
Mathias "Zanka" Jørgensen scorer 14,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 20. april 2021 klokken 11.54.

Odds på målscorerspil hos NordicBet

Selvom F.C. København måske så småt er ved at finde formen igen, er FC Midtjylland stadig bookmakernes favorit til dette opgør. Du får nemlig odds 2,40 hos 888sport* på hjemmeholdet. Dette imens højeste odds på FCK er 3,25 hos Danske Spil*

Tror du på en pointdeling, får du lige nu odds 3,70 hos ComeOn* og Onside Betting*

FC Midtjylland – hvor peger pilen hen?

”Ulvene” fra Heden fører Superligaen med fire point ned til Brøndby, så der er ingen grund til at male fanden på væggen. Når det så er sagt, så er det alligevel værd at nævne, at holdet i forrige kamp tabte med 1-3 ude mod SønderjyskE i semifinale-returopgøret i DBU Pokalen. Dermed røg FCM ud af turneringen med samlet 2-3. 

Mandag aften formåede de sortklædte så ikke at nedbryde Randers FC-defensiven, hvorfor de måtte rejse hjem med 0-0 i bagagen. Det er som nævnt endnu alt, alt for tidligt at snakke om krise i Midtjylland, men det er under alle omstændigheder ikke den optimale optakt til et møde med F.C. København. 

Hertil kommer, at FCM må undvære to af deres vigtigste spillere i skikkelse af Erik Sviatchenko og Sory Kaba. Det kan du læse mere om i nederste afsnit om trupnyt og startopstillinger. 

Hvis du uanset hvad tror, at FC Midtjylland kan få skovlen under københavnerne, er der lige nu odds 2,40 hos 888sport* at hente. 

Til sidst er det værd at nævne, at der kommer tilskuere på stadion denne torsdag aften. Dette fordi den famøse Superliga-ordning er trådt i kraft igen. FCM har endnu ikke meldt ud på deres hjemmeside, hvor mange fans de forventer på lægterne. BetXpert kan dog oplyse, at tilskuerne skal deles op i sektioner med maksimalt 500 personer i hver sektion. Ergo bliver der ikke tale om et fyldt MCH Arena. 

F.C. København – ikke råd til mange flere svipsere

Det kan godt være, de er påpasselige med at sige det i pressen, men så længe det er matematisk muligt, går de uden tvivl efter mesterskabet hos FCK. Den mission led et ordentligt knæk, da de kun fik 2-2 hjemme i Parken mod FC Nordsjælland i weekenden. 

Jess Thorups mandskab kom ellers foran med både 1-0 og 2-1, men FC Nordsjælland udlignede til allersidst i begge halvlege. Dette efterlod FCK-truppen med en meget skuffet mine efter kampen. Dette selvom de havde kæmpet bravt med ti mod 11 i 70-75 minutter af opgøret, fordi Nocolai Boilesen fik direkte rødt for at stoppe Kamaldeen i en friløber.  

Tre point blev dermed vekslet til ét, og den slags svipsere er der næppe råd til mange flere af, hvis gulddrømmen skal leve i Parken. De har lige nu fire point op til Brøndby på 2.-pladsen og otte point op til FC Midtjylland på 1.-pladsen. Med syv kampe tilbage er det nok ikke for meget sagt, at FCK er tvunget til at vinde dette opgør, hvis de skal bevare håbet om et mesterskab. Et nederlag vil i hvert fald endegyldigt slukke drømmen. Om ikke matematisk, så i hvert fald realistisk set. 

Inden FCN-kampen – og inden Nicolai Boilesen blev vist ud mod ”Tigrene” – så det så småt ud til, at F.C. København var ved at finde rytmen igen. Et systemskifte til 4-2-3-1 med Kamil Wilczek på toppen gav sejre i de to foregående kampe mod Randers FC og Brøndby IF. 

Den polske angriber blev imidlertid ofret på taktiktavlen efter Nicolai Boilesens røde kort, hvorfor det kun blev til 20 minutters fodbold for ham i weekenden. Han ventes at være tilbage i startopstillingen til dette opgør, hvor han vil gøre alt for fortsat at imponere Jess Thorup med sine mål. Wilczek scorede således ét mål i sejren over Randers FC samt to mål mod Brøndby. 

Hvis du tror på, at Kamil Wilczek fortsætter sin målstime, og FCK som konsekvens heraf vinder i Herning, kan du lige nu få odds 3,25 hos Danske Spil* på 2-tallet. 

Trupnyt og startopstillinger til FCM – FCK

Foruden en oversigt over de bedste odds får du i denne FCM – FCK optakt også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

FC Midtjylland
Brian Priske måtte undvære Paulinho (venstreback – fast) og Aílton (venstreback – reserve) til mandagens kamp mod Randers FC. Det vides endnu ikke, om de når at blive klar til dette opgør. 

Til gengæld havde FCM fået Dion Cools (højreback – fast) tilbage i truppen efter en skadepause. Han spillede hele anden halvleg mod kronjyderne og må være en seriøs bejler til startopstillingen denne torsdag. 

Skader og tvivl på backpositionerne kan dog blive FC Midtjylland-trænerens mindste hovedpine til denne vigtige topkamp. Han må nemlig undvære Sory Kaba (angreb – fast – topscorer), som er ude med karantæne. Det samme gør sig gældende for Erik Sviatchenko (centerforsvar – fast – anfører). 

FC Midtjylland har en kompetent afløser i midterforsvaret i skikkelse af Daniel Høgh. Problemet ligger dog i, at han også var ude med Randers FC i den seneste kamp. Han ventes ikke at blive klar til braget mod F.C. København. Dermed er der ikke mange oplagte arvtagere tilbage. 

Man råder godt nok over Kristian Riis, men grundet skader har han kun fået ni minutters førsteholdsfodbold i benene i denne sæson. Han er næppe klar til at starte inde her. Bedste bud fra BetXpert bliver, at Brian Priske trækker Frank Onyeka ned i midterforsvaret. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Lössl; Cools, Scholz, Onyeka, Andersson; Evander, Sisto, Cajuste; Mabil, Brumado, Dreyer

Bliver hverken Paulinho eller Aílton klar, kan det meget vel blive de to højrebacks Cools og Andersson, som skal dække de to backpladser. 

Hvis Frank Onyeka rykkes ned i midterforsvaret, kan det betyde, at Evander kommer ned på den mere defensive midtbanerolle. Alternativt kunne Brian Priske lade Evander blive på den offensive midtbane og så smide Nicolas Madsen ind på den centrale midtbane sammen med Jens-Lys Cajuste. 

Med Sory Kaba ude er der andre spillere, som skal sørge for FC Midtjyllands mål. Det kunne blandt andre være Brumado, som i skrivende stund giver odds 2,95 hos NordicBet*. Anders Dreyer har også vist utallige eksempler på sin målfarlighed. Ham kan du spille på til odds 3,40 hos bet365*

F.C. København
”Løverne” må undvære Nicolai Boilesen (midterforsvar/venstreback – fast), da han fik direkte rødt kort mod FC Nordsjælland i weekenden. Bryan Oviedo (venstreback – reserve) kunne også meget vel være ude igen, som han var det i weekenden. 

FCK-træner Jess Thorup måtte desuden klare sig uden midtbanemand og anfører Carlos Zeca i søndags. Herudover måtte Rasmus Falk (midtbane – fast) starte på bænken grundet nogle småproblemer. Han kom dog på banen fra anden halvlegs start og gjorde en god figur. Begge spillere kunne meget vel starte inde her.

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Grytebust; Kristiansen, Nelsson, ”Zanka”, Ankersen; Zeca, Lerager; Falk, Wind, Fischer; Wilczek

Skulle Carlos Zeca ikke blive klar til opgøret, bliver det troligt Jens Stage, som igen skal udgøre den defensive midtbane sammen med Lukas Lerager. 

Kamil Wilczek var i målform med tre mål i to kampe, inden han i det seneste opgør måtte lade sig udskifte efter blot 20 minutter. Det var dog ikke på grund af en skade eller dårligt spil. Han blev simpelthen ofret på taktiktavlen, da FCK blev reduceret til ti mand via Nicolai Boilesens røde kort. Tror du på, at den polske skarpretter er tilbage på måltavlen til denne kamp, kan du lige nu spille på ham til odds 3,35 hos NordicBet*

Tror du mere på FCK-topscoreren Jonas Wind, er der odds 3,15 at hente hos LeoVegas*