Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I næste sæson, så skal FC Midtjylland spille Champions League-kval. Ifølge Danske Spil, så får de svært at nå gruppespillet.



- Vi tilbyder odds 4,75 på FCM til at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet, mens oddset er 1,15 på at de ikke gør. Chancevurdering ligger derfor på omkring 20/80. Først og fremmest, så er FC Midtjylland ikke seedet, og derfor vil de løbe ind i nogle svære modstandere, siger Jesper Jakobsen, oddssætter hos Danske Spil og fortsætter:



- For at nå til gruppespillet, så skal FCM spille tre kval-kampe. De ligger i puljen for useedede mesterhold. Det betyder, at de blandt andet kan møde Celtic, PSV, Red Bull Salzburg, Dinamo Zagreb, APOEL Nicosia og Ludogorets.

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger

- Med al respekt for FC Midtjylland, så er de nævnte hold lige et niveau bedre. Tager vi fx et kig på APOEL Nicosia, så er de jo kendt blandt de danske fodboldfans. Dog ikke på en god måde. De har tidligere slået FCM og FCK ud af Champions League-kvallen, og de er bestemt ikke blevet mindre gode siden da. Red Bull Salzburg har vundet den østrigske Bundesliga de sidste fem år i træk, og de har nogle virkelig talentfulde spillere plus en virkelig dyb pengepung. Celtic og PSV behøver vist ingen en introduktion. Dinamo Zagreb og Ludogorets har Champions League erfaring, og de er altid svære at møde på deres respektive hjemmebane i henholdsvis Kroatien og Bulgarien, siger Jesper Jakobsen.



- Hvis nogle af de stærke hold ryger ud tidligere i kvalifikationen, og FCM dermed får en lettere lodtrækning, så er det klart at sandsynligheden stiger for, at de kommer i gruppespillet. Det bliver også interessant at følge FCM i transfervinduet. Hvilke forstærkninger bliver der købt, og kan de holde på deres profiler. Det er jo ingen hemmelighed at Champions League er en kæmpe økonomisk gevinst, så klubben er jo ligeså interesseret som spillerne i at de når gruppespillet.



Vil du spille på om FCM kommer i CL-gruppespillet? Du kan gøre det her.

Hold da opdateret på de seneste champions league nyheder - Læs artikler