Her får du BetXperts optakt til FCM – Brøndby. I optakten finder du et overblik over markdets bedste odds, trupnyt og bud på startopstillinger. 

Efter en fantastisk landskampspause med tre danske sejre i VM-kvalifikationen er det nu blevet tid til Superliga-fodbold igen. I første spillerunde af Mesterskabsspillet bliver vi alle forkælet med et topbrag, når FC Midtjylland hjemme tager imod Brøndby IF. 

Spil på FCM – Brøndby hos NordicBet

Her i BetXperts FCM – Brøndby optakt får du et overblik over markedets bedste odds på kampen. Du får desuden også seneste trupnyt og vores bud på startopstillinger. 

FC Midtjylland – Brøndby IF: Odds på slaget om 1.-pladsen

Herunder har vi oplistet de bedste odds på FC Midtjylland – Brøndby. Topopgøret spilles mandag klokken 18.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på 1X2 til FCM - Brøndby Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,95
Uafgjort 3,50
Brøndby IF 4,25
Odds på Asian 0 til FCM - Brøndby Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland (Asian 0)* 1,42
Brøndby IF (Asian 0)** 3,05
Odds på antal mål i FCM - Brøndby Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,02
Under 2,5 mål 1,87
Over 3,5 mål 3,55
Under 3,5 mål 1,34
Odds på, om begge hold scorer i FCM - Brøndby Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,05
Odds på FCM-målscorere Højeste odds Bookmaker
Sory Kaba scorer 2,65
Anders Dreyer scorer 3,10
Gustav Isaksen scorer 4,00
Awer Mabil scorer 5,40
Pione Sisto scorer 3,75
Jens-Lys Cajuste scorer 12,50
Erik Sviatchenko scorer 8,50
Odds på BIF-målscorere Højeste odds Bookmaker
Mikael Uhre scorer 3,50
Simon Hedlund scorer 4,35
Jesper Lindstrøm scorer 4,50
Peter Bjur scorer 7,80
Josip Radošević scorer 11,00
Kevin Mensah scorer 12,50
Andreas Maxsø scorer 19,00

OBS: Odds er fra fredag den 2. april klokken 10.56.
*Spillet betyder, at du spiller på FC Midtjylland. Dog med den sikkerhed, at hvis kampen ender uafgjort, så får du dit indskud tilbage.
**Spillet betyder, at du spiller på Brøndby. Dog med den sikkerhed, at hvis kampen ender uafgjort, så får du dit indskud tilbage.

 

Odds på FC Midtjylland - Brøndby hos Danske Spil

Bookmakernes FCM – Brøndby odds viser os, at hjemmeholdet umiddelbart har de bedste kort på hånden til opgøret. ”Ulvene” er i hvert fald spiludbydernes favorit til at vinde kampen og dermed snuppe 1.-pladsen fra netop Brøndby.

Hvis du ligesom bookmakerne tror, at FC Midtjylland vinder, så får du i øjeblikket odds 1,95 hos Tipwin på dem. Er du mere til en Brøndby-sejr, kan du få flotte odds 4,25 hos ComeOn*

Mener du, at det hele munder ud i en taktisk affære, hvor begge hold stiller sig tilfreds med uafgjort, kan du få odds 3,50 hos Danske Spil på dét udfald. 

FC Midtjylland – pilen peger opad igen

FC Midtjylland tabte to kampe i streg kort inden landskampspausen. Først med 0-2 ude mod nedrykningstruede Lyngby og derefter 0-1 hjemme mod AGF. Siden da er de forsvarende mestre dog kommet op på hesten igen.

Først blev det til en 3-0-sejr i pokalturneringen hjemme mod OB. Herefter et fint 0-0-resultat i Parken mod F.C. København, og lige inden pausen vandt man med hele 5-0 hjemme mod Vejle. 

Det var dermed den perfekte afslutning lige inden en landskampspause, hvorfor FCM ikke kan få en bedre optakt til dette topbrag. 

Ikke alene sejren på 5-0 må have lunet i ulvehulen. Faktum at angriberen Sory Kaba scorede to gange og den offensive midtbanespiller Evander én gang må også være vand på træner Brian Priskes mølle. Det er nemlig altid vigtigt at have sine offensive nøglespillere i målform – særligt op til et vigtigt topbrag, som meget vel kan blive afgjort på marginaler. Dog må FCM undvære Evander til denne kamp, men han kan naturligvis blive vigtig for holdet i de øvrige kampe. 

Et uafgjort resultat vil ikke være nogen katastrofe for FCM, men da Mesterskabsspillet varer ikke for evigt, og derfor skal de selvfølgelig se, om de ikke selv kan afgøre tingene med en sejr. De kan ikke lade det være op til de andre hold at slå Brøndby for dem. Du får lige nu odds 1,95 hos Tipwin* som det bedste odds på FC Midtjylland-sejren. 

Brøndby – revanchetid

Brøndby har vist sig umådelig svære at slå i de seneste ni Superliga-kampe. Faktisk er det kun sket én gang i den periode, og her var det netop FCM, som fik skovlen under de blå-gule. Det skete, da de sortklædte tilbage i februar vandt med 1-0 i Herning på et mål af Gustav Isaksen efter 64 minutter. Dermed har Brøndby revanche til gode denne 2. påskedag. 

Siden nederlaget mod FCM har Brøndby vundet med 2-1 hjemme mod FCK, 3-0 ude mod OB og slutteligt spillet 1-1 hjemme mod AGF. Herudover pudsede man formen af i en venskabskamp mod FC Nordsjælland den 25. marts. Her vandt man med 5-1.

Brøndby kommer selvfølgelig til Herning for at vinde kampen, men det er omvendt ingen hemmelig, at vestegnsholdet kan bruge uafgjort til mere, end jyderne kan. Det kan meget vel blive rigtig tæt, og du får i skrivende stund odds 3,50 hos Danske Spil på krydset. 

Trupnyt FCM – Brøndby

BetXperts optakt til FCM – Brøndby byder som lovet på andet end markedets bedste odds. Her får du de seneste trupnyheder som vores bud på de to holds startopstillinger.

FC Midtjylland
Jyderne må klare sig uden Evander (midtbane – fast), som er i karantæne. 

Til den seneste kamp mod Vejle var de to foretrukne højrebacks, Dion Cools og Joel Andersson, begge ude med skader. Cools er ikke blevet klar til denne kamp, men det er Joel Andersson. 

Daniel Høgh (centerforsvarer – reserve) er også fortsat ude. Til gengæld er Junior Brumado (angriber - reserve) tilbage i truppen eftrer en langvarig skade.  

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Lössl; Paulinho, Scholz, Sviatchenko, J. Andersson; Cajuste, Onyeka; Mabil, Sisto, Dreyer; Kaba

Pione Sisto var ikke med mod Vejle, fordi han angiveligt fik en tur i skammekrogen. Han kan meget vel være tilbage i startopstillingen her, da Evander ikke er med. Tror du på et Sisto-mål mod Brøndby, kan du få odds 3,75 hos LeoVegas*.

Spørgsmålet er, hvordan FCM-træner Brian Priske vælger at stille op på kanterne. Både Anders Dreyer og Gustav Isaksen er umiddelbart bedst på højrekanten, hvorfor det ligner et valg mellem disse to på dén position. 

Havde det ikke været for tre assists i opgøret mod Vejle, kunne det også have været en mulighed at smide én af dem over på venstrekanten i stedet for Awer Mabil. Australieren har ikke haft nogen supersæson, men det er immervæk svært at sætte en mand, der lige har assisteret tre gange, på bænken. 

Tror du på et mål af Anders Dreyer, kan du spille på ham til odds 3,10 hos bet365*. Er du mere til et Isaksen-mål, belønnes du med odds 4,00 hos bet365*

Brøndby IF
Holdet fra Vestegnen må undvære Lasse Vigen Christensen (midtbane – primært reserve/indskifter), som er i karantæne. 

Bud på startopstilling (3-4-1-2):
Schwäbe; Jung, Hermannsson, Maxsø; Bjur, Radošević, Frendrup, Mensah; Lindstrøm; Uhre, Hedlund

Jesper Lindstrøm har været noget nær ustoppelig i denne sæson. Han står p.t. noteret for ni sæsontræffere. Tror du på, at mål nummer ti kommer denne 2. påskedag, kan du få odds 4,50 hos LeoVegas*

Er du mere til topscorer Mikael Uhre, er der odds 3,50 at hente hos Danske Spil. 

OBS: Brøndby har endnu ikke offentliggjort deres trup til kampen. Vi regner med at opdatere artiklen med yderligere trupnyt, når det sker.