Søndag aften mødes FC Midtjylland og Brøndby på MCH Arena i 16. spillerunde af Superligaen. BetXpert bringer her udvalgte odds på FCM - Brøndby. 

Landskampspausen er forbi, og Superligaen er tilbage igen fra fredag aften, hvor OB møder Viborg. Søndag aften klokken 18.00 gælder det kampen mellem vicemestrene fra FC Midtjylland og de danske mestre fra Brøndby IF. Det er anden gang i denne sæson, at de to hold tørner sammen. 


Første møde på Brøndby Stadion tilbage i august endte med en hjemmesejr på 2-0. Dengang kom Anis Ben Slimane og Mikael Uhre på tavlen for Brøndby, og det var i øvrigt anden gang i træk, at Uhre scorede mod FCM.

Odds på FC Midtjylland - Brøndby

Nedenfor finder du de bedste odds på FCM - BIF, der som nævnt mødes søndag aften på MCH Arena. Der er kampstart klokken 18.00, og du kan følge kampen direkte på TV3+ og Viaplay. 

Odds på FCM - Brøndby (1X2) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,81
Uafgjort 4,25
Brøndby 5,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,78
Under 2,5 2,27
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Junior Brumado scorer 2,50
Marrony scorer 2,63
Victor Lind scorer 2,63
Gustav Isaksen scorer 3,10
Evander scorer 3,10
Mikael Uhre scorer 3,15
Pione Sisto scorer 3,60
Marko Divkovic scorer 4,20
Simon Hedlund scorer 4,35
Raphael Onyedika scorer 4,75
Oskar Fallenius scorer 5,60
Anis Ben Slimane scorer 6,00
Erik Sviatchenko scorer 7,50
Blas Riveros scorer 9,50

Odds på FCM - Brøndby er senest opdateret fredag den 19. november klokken 10.57.

Spil på FCM - Brøndby hos Bet365

Som det fremgår af den øverste oddstabel herover, så har bookmakerne FC Midtjylland som favoritter til at vinde opgøret. Du kan få odds 1,81 på FCM-sejr hos Marathonbet, mens en pointdeling giver odds 4,25 hos selvsamme spiludbyder. Sejr til Brøndby giver odds 5,00 hos Bet365*.

Der er ikke et spilforslag ude på denne kamp i skrivende stund, men hvis du er interesseret i at finde spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde disse her

De to hold har som nævnt mødt hinanden tidligere i denne sæson. Det gjorde de i 7. spillerunde på Brøndbys græstæppe, og her sejrede de regerende danmarksmestre med 2-0. I den kamp havde FCM tre kæmpe chancer i kampens indledning, og med lidt mere skarphed kunne de have været foran 3-0 efter otte minutter. Simon Hedlund og Pione Sisto havde også begge en stor chance i første halvleg, men utroligt nok blev pauseresultatet 0-0. 

Kort efter pausen fik publikum på Brøndby Stadion så noget at juble over, da Anis Slimane bragte Brøndby foran efter 54 minutters spil. 11 minutter senere udnyttede Mikael Uhre sin hurtighed og øgede til slutresultatet 2-0, da han fint chippede bolden over Jonas Lössl. Sejren i august var Brøndbys anden i træk mod FC Midtjylland. 

I seneste superligarunde vandt Brøndby deres hjemmekamp mod OB med 2-1, hvor Morten Frendrup blev den store helt med sit matchvindende mål i det 91. minut. Her dirigerede han med en flot inderside bolden ind bag OB-keeper Hans Christian Bernat. I kampen mod OB scorede Mikael Uhre også, og han er topscorer i Superligaen med otte mål. Uhre fik desuden debut på A-landsholdet i mandagens udekamp mod Skotland. 

FC Midtjylland havde en skidt oplevelse i Aarhus i seneste superligarunde. Her tabte de med hele 0-3, og alle tre AGF-mål faldt i første halvleg. 

FCM topper dog stadig tabellen med et forspring på fem point ned til FCK. De har ti point ned til søndagens gæster fra Brøndby, der ligger nummer fem med 24 point. 

Bud på startopstillinger

FCM: Lössl - Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho - Andersson, Evander, Onyedika, Paulinho - Marrony, Brumado, Sisto

Brøndby: Hermansen - Heggheim, Maxsø, Rosted - Mensah, Frendrup, Radosevic, Slimane, Riveros - Uhre, Hedlund

BetXpert har talt med journalist Oliver Okstrøm, der til dagligt dækker FCM for Tipsbladet.dk. Han tror på, at Jonas Lössl kommer til at vogte buret i søndagens kamp. 

- Lössl har vist sig godt frem til træning, og så har han også været stabil i kampene. Ólafsson har så heller ikke været der så meget, fordi han har været væk med det islandske landshold, så det er også nemt at udpege, hvem der har gjort det bedst til træning. Men Lössl har vist godt niveau og masser af humør og god energi også, fortæller Okstrøm.  

Erik Sviatchenko er tvivlsom til opgøret, og hvis han ikke bliver klar, så tror Okstrøm på, at Bo Henriksen vælger at rykke Juninho ind i midten, Paulinho ned i bagkæden og Nikolas Dyhr ind på wingbacken. 

Brøndby har Sigurd Rosted tilbage fra karantæne, og han erstatter muligvis Kevin Tshiembe i Brøndbys startopstilling. Tshiembe startede inde senest mod OB i stedet for den karantæneramte nordmand.