Her får du BetXperts optakt med odds til AEK Larnaca – FC Midtjylland. Midtjyderne var bedst i første opgør, men fik desværre kun 1-1. 

FC Midtjylland fik skuffende kun 1-1 i Herning i det første opgør mod AEK Larnaca. Skal drømmen om Champions League leve videre, skal ”Ulvene” vinde på den ene eller anden måde i Cypern denne tirsdag aften. 

Odds på AEK Larnaca – FCM hos Unibet

Her i BetXperts optakt til AEK Larnaca – FC Midtjylland får du de bedste odds samt seneste trupnyt. 

Odds på AEK Larnaca – FCM

BetXpert giver dig her et overblik over de bedste odds til AEK Larnaca – FCM. Champions League-kvalifikationsopgøret fløjtes i gang tirsdag klokken 17.30 og kan ses på TV3+ og Viaplay. 

Odds på AEK Larnaca - FCM: 1X2 Højeste odds Bookmaker
AEK Larnaca 4,52
Uafgjort 3,48
FC Midtjylland 1,95
Odds på AEK Larnaca - FCM: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,10
Under 2,5 mål 1,80
Odds på AEK Larnaca - FCM: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Nej 1,95
Odds på AEK Larnaca - FCM: videre avancement Højeste odds Bookmaker
AEK Larnaca 2,80 ​​​​​​​
FC Midtjylland 1,47
Odds på AEK Larnaca - FCM: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Ivan Trickovski scorer 3,60 ​​​​​​​
Victor Olatunji scorer 4,70 ​​​​​​​
Rafa Lopes scorer 4,70 ​​​​​​​
Adam Gyurcso scorer 5,10 ​​​​​​​
Anders Dreyer scorer 2,95 ​​​​​​​
Sory Kaba scorer 3,00 ​​​​​​​
Edward Chilufya scorer 3,45 ​​​​​​​
Gustav Isaksen scorer 3,45 ​​​​​​​
Raphael Onyedika scorer 6,90 ​​​​​​​
Erik Sviatchenko scorer 8,35

OBS: Odds på AEK Larnaca – FCM er fra mandag den 25. juli klokken 12.55. 

Odds på AEK Larnaca – FCM hos Danske Spil

Højeste odds på AEK Larnaca er 4,52 hos Unibet*. Bedste odds på FCM er 1,95 hos ComeOn*. Tror du på endnu et kryds mellem de to kombattanter, bør du spille til odds 3,48 hos Cashpoint*

FC Midtjylland – resultaterne flasker sig ikke

De sortklædte fra FC Midtjylland har rent resultatmæssigt fået en skidt start på den nye sæson. Først blev det til 1-1 hjemme mod Randers FC, herefter 1-1 hjemme mod netop AEK Larnaca, og i fredags tabte holdet så med 1-3 hjemme mod Silkeborg IF. Bestemt ikke den bedste optakt til dette returmøde mod AEK Larnaca.

Resultaterne er uden tvivl langt under, hvad Bo Henriksen og kompagni havde håbet på og regnet med. Det hører imidlertid til historien, at FCM bestemt ikke er blevet udspillet. De har blot manglet den altafgørende kynisme. 

Formår Bo Henriksens mandskab at blive ved med at producere samme antal chancer, samtidig med at skarpheden skærpes, skal danskerne have fine muligheder for at sætte et ikke specielt imponerende Larnaca-mandskab på plads. 

Hav dog in mente, at FCM meget vel kan være uden den brasilianske playmaker Evander. Han pådrog sig en skade i det omvendte opgør, og selvom han muligvis bliver klar en del tid før først forventet, vil det være en overraskelse at se ham i startopstillingen til denne kamp. 

Til gengæld – og meget belejligt – er FCM-ledelsen atter blevet gode venner med enfant terrible Pione Sisto siden det første opgør. Det betyder, at han igen er en del af førsteholdstruppen på lige vilkår med de andre spillere. 

AEK Larnaca – lang vej til sæsonstart

AEK Larnaca har ikke spillet en turneringskamp siden den 22. maj. Det er længe siden. Hertil kommer yderligere, at de ikke starter den hjemlige sæson op igen før den 28. august. Ergo har cyprioternes forberedelser og optakt til FCM-kampene bestået udelukkende af træning og venskabskampe. 

Dette forhindrede dem imidlertid ikke i at få 1-1 i Herning i det første opgør. Det var dog et gulklædt mandskab, som var klart underlegne på spil og chancer. Målet var et heldigt et af slagsen, hvor FCM-målmand Elias Olafsson lidt heldigt – for Larnaca – blev snydt, hvorfor et indlæg kunne sejle ind ved bagerste stolpe. 

AEK Larnaca – FC Midtjylland: optakt og trupnyt

Denne optakt til AEK Larnaca – FC Midtjylland byder naturligvis også på seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Vi lægger ud med hjemmeholdet.

AEK Larnaca
Cyprioterne kan stille med alle mand. 

Bud på AEK Larnacas startopstilling (4-2-3-1):
Piric; García, Milicevic, Tomovic, Christoforou; Sanjuro, Ledes; Gyurcso, Trickovski, Faraj; R. Lopes

FC Midtjylland
Som nævnt I afsnittet om FC Midtjylland må det forventes, at midtjyderne er uden playmaker Evander. Det er i så fald et hårdt slag for FCM, som dog atter har Pione Sisto til rådighed. Den tidligere landsholdsspiller røg ud i kulden, efter han ikke opførte sig forbilledligt i forbindelse med en venskabskamp forud for sæsonstarten.

Foruden Evander forventes landsmanden Júnior Brumado også fortsat at være ude. Anfører og forsvarskrumtap Erik Sviatchenko er tvivlsom – han sad ude i fredags mod Silkeborg IF. 

Bud på FC Midtjyllands startopstilling (3-4-3):
Olafsson; Juninho, Sviatchenko, Dalsgaard; Paulinho, Onyedika, Charles, J. Andersson; Chilufya, Dreyer, Isaksen