Torsdag aften er der pokalkamp mellem FCM og AaB. BetXperts optakt rummer odds, spilforslag, trupnyt og bud på startopstillinger.

Her får du BetXperts optakt med odds til FCM – AaB. FC Midtjylland vandt senest turneringen i 2019, mens AaB vandt den i 2014. Nu skal begge hold forsøge at spille sig et skridt nærmere finalen ved at vinde denne kamp og dermed komme i kvartfinalerne. 

Nederst i denne FC Midtjylland – AaB optakt finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Inden afsnittet med trupnyt finder du BetXperts officielle spilforslag til FCM - AaB. Dette er leveret af tipredaktør Frank Pilantra. 

Odds på FC Midtjylland – AaB

Herunder finder du et overblik over markedets bedste odds på FC Midtjylland – AaB. Pokalkampen spilles torsdag aften klokken 19.45 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på FCM - AaB (1X2) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,65
Uafgjort 4,20
AaB 5,20
Odds på FCM - AaB (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland -1 (Asian handicap) 2,10
AaB (+1 Asian handicap) 1,84
Odds på FCM - AaB (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,76
Under 2,5 mål 2,15
Odds på FCM - AaB (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,78
Nej 2,12
Odds på FCM - AaB (målscorerspil) Højeste odds Bookmaker
Mads Kristian Hansen scorer 2,50
Victor Lind 2,50
Pione Sisto scorer 2,65
Gustav Isaksen 2,65
Evander scorer 2,65
Raphel Onyedika scorer 5,90
Erik Sviatchenko scorer 5,90
Milan Makaric scorer 3,85
Tim Prica scorer 4,30
Iver Fossum scorer 4,30
Kasper Kust scorer 5,00
Louka Prip scorer 5,00
Rasmus Thelander scorer 15,00

OBS: Odds på FCM – AaB er fra onsdag den 27. oktober klokken 13.47.

Odds på FCM – AaB hos LeoVegas

Spiludbydernes odds på FC Midtjylland – AaB fortæller os, at AaB godt kan forvente en svær kamp. Bedste odds på AaB er nemlig oppe i 5,20 hos MarathonBet*. Dette alt imens du får odds 1,65 på FCM hos LeoVegas*. Tror du mest på en uafgjort, kan du hente det bedste odds hos NordicBet*, der har 4,20. 

Med odds 1,76 for over 2,5 mål hos ComeOn* tror bookmakerne mest af alt på en målrig kamp. Kommer AaB's defensiv med samme kvalitet og indstilling som i mandags mod Viborg FF, så skal der da også være gode betingelser for FCM-offensiven. Omvendt lukkede midtjyderne to mål ind hjemme mod SønderjyskE i søndags, så et AaB-mål er velsagtens heller ikke helt umuligt. 

FC Midtjylland

Tingene kører fortsat meget godt for FC Midtjylland. Den nye træner, Bo Henriksen, har efter 13 Superliga-kampe lagt sig på 1.-pladsen og samtidig skabt et hul på seks point ned til F.C. København. 

I weekenden vandt holdet 3-2 hjemme over SønderjyskE i det, der blev en vanvidsafslutning. Bedst som holdene var kommet ind i dommerens tillægstid, fik sønderjyderne udlignet til 2-2. Dermed så det bestemt ud, som om at de trængte gæster skulle få et meget vigtigt og uventet point med hjem fra MCH Arena. Hjemmeholdet ville det imidlertid anderledes. 

Med 30 sekunder tilbage af de i alt fem minutters tillægstid lykkedes det den unge angriber Mads Kristian Hansen at heade sejrsmålet ind bag SønderjyskE-keeperen. Dette til stor jubel for Bo Henriksen og de øvrige FCM-repræsentanter og spillere. 

FC Midtjylland stillede rimelig stærkt op i den seneste runde af pokalturneringen, hvor holdet vandt med 5-0 ude over Kjellerup IF. Opstillingen bliver næppe svagere denne runde, selvom holdet fra Herning og Ikast stadig har mange bolde i luften. 

Største argument for, at FCM vælger at spare mange spillere her, er, at der søndag venter en svær udebanekamp i Superligaen mod Randers FC. 

AaB

De bolsjestribede fra AaB har fået et par hak over tuden for nylig. Tre ud af de seneste fire kampe er tabt, og værst er formentlig de seneste to kampe.

I forrige kamp tabte holdet med 0-1 ude mod AGF. Det er aldrig fedt at tabe denne jyske klassiker. Hvad endnu værre er, at holdet så sent som i mandags tabte med hele 2-5 hjemme mod oprykkerne fra Viborg FF. 

Fælles for begge nederlag har været, at AaB har haft umådelig svært ved at spille sig ud af henholdsvis AGF’s og Viborgs høje pres. Samtidig har AaB-spillerne heller ikke selv været gode nok til at erobre bolden, når de selv har forsøgt sig med et højt pres. 

Med tanke på, hvor lidt der hang sammen i hjemmekampen mod Viborg, er det umiddelbart svært at se for sig, at AaB skal rejse sig på udebane mod landets vel nok p.t. stærkeste mandskab. Nordjyderne kan selvfølgelig få en lille hjælpende hånd fra FCM’s cheftræner, Bo Henriksen, hvis han vælger at stille med en masse reserver. Det tror vi dog ikke på her hos BetXpert. Vi forventer et FCM-hold i enten stærkeste eller næsten stærkeste opstilling. 

I så fald er der næppe heller råd til, at AaB-træner Marti Cifuentes sparer alt for mange af sine idealspillere i braget torsdag aften. Dog kan vi godt se for os, at FCM-anfører og forsvarsstyrmand Erik Sviatchenko muligvis bliver sparet. 

AaB skal en tur til Right To Dream Park for at møde FC Nordsjælland på søndag. Spørgsmålet er så, om den spanske AaB-træner kunne finde på at spare spillere til FCM-kampen for at have et friskt hold på søndag. Som udgangspunkt tænker vi her på BetXpert, at AaB kommer i en stærk opstilling.

Det, der alligevel kunne tale for, at de sparer en masse spillere, er, at de var i aktion så sent som mandag aften, plus kampen om top-6 i Superligaen er hård. Hertil kommer, at AaB helt sikkert også gerne vil holde sig til i ræset om top-3-placeringerne i Superligaen. Er de mon villige til at ofre pokalturneringen til fordel for Superligaen?

FC Midtjylland - AaB: spilforsag

BetXperts tipredaktør, Frank Pilantra, har et spilforslag til FCM - AaB. 

FC Midtjylland - AaB: 1-tal til odds 1,75 hos Danske Spil*

Frank Pilantra påpeger blandt andet i sin analyse, at FC Midtjylland er særdeles godt kørende. Dette ikke mindst på hjemmebane, hvor de er 6-0-1 18:5. 

Dette alt imens at AaB som nævnt har fået nogle hak over tuden på det seneste. 

Se eventuelt se hele spilforslaget fra Frank Pilantra.

OBS: Siden Frank Pilantra lagde sit spil på, er oddset på FC Midtjylland gået nedad. Bedste odds er lige nu 1,65 hos LeoVegas*. Ifølge ekspertens cv er der værdi i et spil på FCM ned til odds 1,67. 

FCM – AaB: trupnyt

Optakten til FC Midtjylland – AaB byder også på trupnyt og bud på startopstillinger. Fælles for begge hold er, at der er rigeligt at se til i Superligaen, samtidig med at hjemmeholdet tilmed har Europa League at tænke på.

Det skal blive interessant at se, hvor meget de to hold tør rotere. Buddet fra BetXpert er, at vi ser to hold, der roterer lidt, men ikke mere end at det et godt stykke hen ad vejen ligner stærkeste opstillinger. 

Trupperne er dog endnu ikke offentliggjorte, hvilket ellers ville kunne give et fingerpeg om, hvad vi kan forvente os. 

Hvad der taler for, at holdene roterer en del er, at de begge har udekampe i Superligaen på søndag. FCM skal en tur til Randers, mens AaB skal hele vejen til Sjælland for at møde FC Nordsjælland. 

FC Midtjylland
Bo Henriksen må grundet en skade atter undvære sin angriber og topscorer Júnior Brumado. I weekendens hjemmekamp mod SønderjyskE sad Jens-Lys Cajuste, Henrik Dalsgaard og Marrony alle ude med lidt småskavanker, og først- og sidstnævnte sidder staig ude.

Ude er midterforsvarer Daniel Høgh også. 

Bud på FCM’s startopstilling mod AaB (3-4-3):
Lössl; Juninho, Sviatchenko, Cools; Dyhr, Evander, Onyedika, Andersson; Sisto, Lind/Hansen, Isaksen/Mabil

Der har været megen snak om målmandspositionen i FC Midtjylland på det seneste. Mon ikke at Jonas Lössl får lidt tiltrængt spilletid i pokalturneringen. 

Havde Daniel Høgh været klar, ville det have været oplagt at give ham chancen og spare Erik Sviatchenko. Nu er det lidt mere tvivlsomt, om FCM mener, de har erstatningerne til at erstatte anføreren. 

AaB
AaB-træner Marti Cifuentes må fortsat undvære anfører og offensiv-esset Lucas Andersen. 

Bud på AaB’s startopstilling mod FCM (3-5-2):
A. Hansen; Hagelskjær, Granli, Thelander; Ahlmann, Højholt, Fossum, Ferreira, Pallesen; Prip, Makaric

Milan Makaric kom ind mod Viborg i mandags og scorede et flot hovedstødsmål. Mon ikke serberen får chancen fra start igen denne torsdag aften.