Her får du BetXperts optakt med odds til FCK – Trabzonspor. Champions League-playoffkampen er det første af to opgør. 

FCK – Trabzonspor spilles tirsdag den 16. august klokken 21.00. Her i BetXperts optakt får du de bedste odds, seneste trupnyheder og ikke mindst udtalelser fra eksperter i tyrkisk fodbold. 

FCK er så tæt på Champions League-gruppespillet, som de overhovedet kan være. Der mangler blot én hurdle: tyrkiske Trabzonspor. "Løverne" har ikke fået nogen optimal sæsonstart, alt imens modstanderne, der har den tidligere FCK-bomber Andreas Cornelius på holdkortet, er kommet godt fra land. 

Kan Jess Thorup og kompagni tage skridtet ind i Champions League?

Odds på FCK – Trabzonspor hos NordicBet

BetXpert giver dig her odds, optakt og spilforslag til FCK – Trabzonspor. Vi lægger ud med odds. 

Odds til FC København – Trabzonspor

Her får du en oversigt over markedets bedste odds til FC København – Trabzonspor. Champions League-playoffkampen spilles tirsdag den 16. august klokken 21.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay. 

1X2 Højeste odds Bookmaker
F.C. København 2,25
Uafgjort 4,45
Trabzonspor 3,60
Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 mål 1,75
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,93
Nej 1,90
Hvem går videre? Højeste odds Bookmaker
F.C. København 2,14
Trabzonspor 1,80
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Pep Biel scorer 3,60
Rasmus Falk scorer 6,50
Kevin Diks scorer 12,00
Denis Vavro scorer 13,50
Andreas Cornelius scorer 3,75
Anastasios Bakasetas scorer 5,10 ​​​​​​​
Enis Bardhi scorer 5,40 ​​​​​​​
Jens Stryger Larsen scorer 19,00

OBS: Odds på FC København – Trabzonspor er fra mandag den 15. august klokken 14.50. 

Et kig på oddsene afslører, at FC København er favoritter mod Trabzonspor. Bedste odds på FCK er således 2,25 hos Unibet*. Bedste odds på Trabzonspor er 3,60 hos bet365*

Spilforslag til FCK - Trabzonspor

Bookmakernes odds på FCK - Trabzonspor står måske lidt i kontrast til de to holds start på den nye sæson. FCK har tabt tre ud af fem Superligakampe og har endnu ikke holdt nullet; ni mål er lukket ind, hvilket er langt fra den standard, som holdet havde i fjor. 

Omvendt positivt er det for FCK, at de formår at putte bolden ind i netmaskerne i den anden ende. FCK er således heller ikke gået fra banen i sæsonen uden at score. Ti mål er det blevet til. 

Trabzonspor har modsat københavnerne formået at holde nullet i tre ud af tre kampe i sæsonen. Først blev det til en 4-0-sejr over Sivasspor i den tyrkiske Super Cup. Ved den lejlighed scorede Andreas Cornelius i øvrigt to gange, mens Jens Stryger Larsen også kom på tavlen. Herefter blev det til 2-0 ude over Istanbulspor, hvor Cornelius scorede nok en gang, inden det senest blev til en 1-0-sejr hjemme over Hatayspor. 

Ergo har Trabzonspor scoret fint med mål, samtidig med at de har holdt modstanderne fra fadet. Nu kommer tyrkerne dog op imod en modstander, som i hvert fald på papiret er noget stærkere end de hidtidige kombattanter i sæsonen. 

Alt i alt peger det mod en kamp, hvor begge hold får scoret. FCK’s defensiv sejler, mens offensiven leverer ganske fint. Særligt Pep Biel er en mundfuld for modstanderne, og det kan han også sagtens blive tirsdag aften. 

Spillet bliver heller ikke ringere af, at FCK må undvære førstemålmand Kamil Grabara. Spørgsmålet er nu, om det bliver holdets nye målmand, Matthew Ryan, eller Kalle Johnson, der skal vogte målet. 

Hertil kommer også, at de to midterforsvarere David Khocholava og Nicolai Boilesen er tvivlsomme til kampen. Dermed kan Denis Vavro atter få unge Valdemar Lund som makker, hvilket også var tilfældet i størstedelen af kampen mod Randers FC i fredags. 

Spilforslaget* går på, at begge hold kommer på måltavlen tirsdag aften. 

FCK - Trabzonspor: Begge hold scorer til odds 1,83 hos Mr Green*

Opsummering af ovenstående afsnit:

Målene piber ind i begge ender, når F.C. København spiller for tiden. Hertil kommer, at Trabzonspor har en god offensiv, hvorfor det ikke er svært at forestille sig gæsterne komme på tavlen. Omvendt har FCK-offensiven leveret fint med mål. 

Hvad der taler mest imod, at begge hold kommer på tavlen, er velsagtens kampens betydning. Det kan godt gå hen at blive en låst, taktisk affære, hvor begge mandskaber er mere bange for at tabe, end de har lyst og vilje til at vinde. 

*BetXpert gør opmærksom på, at spilanbefalinger i denne optakt ikke er leveret af en af vores dertil ansatte spileksperter, men af en af vores journalister. Husk altid at spille ansvarligt. Har du problemer med dit spil, bør du få hjælp hos StopSpilletog/eller udelukke dig fra al spil om penge på ROFUS.dk

Eksperter: Trabzonspor er favoritter

I anledning af det store møde mellem FC København og Trabzonspor har BetXpert lavet en artikel, hvor du netop kan blive meget klogere på Trabzonspor. I artiklen, der er skrevet af Peter Rubek Nielsen, har vi allieret os med to eksperter udi tyrkisk fodbold: Nicklas Degn, journalist på Radio4, og Hans89 med det borgerlige navn Hasan Sahin, der er ansat som ekspert i tyrkisk fodbold her på BetXpert. 

I Trabzonspor-artiklen fremgår det blandt andet, at Nicklas Degn ikke ser det som en tilfældighed, at Trabzonspor vandt det tyrkiske mesterskab i sidste sæson. Tværtimod forventer han, at de spiller med om guldet igen:

”Netop mesterskabsræset er noget, Nicklas Degn forventer, de bliver en del af igen i denne sæson. Han ser endda mere positivt på Trabzonspors muligheder i indeværende sæson end den seneste.

- De er faktisk endnu bedre nu, end de var op til den foregående sæson. Trabzonspor er de største mesterskabsfavoritter sammen med Fenerbahçe, men jeg vil dog lige akkurat give fordelen til Fenerbahçe. Og de to er ikke altoverskyggende favoritter, for Galatasaray kommer ikke langt efter - og bør måske endda nærme sig en favoritværdighed, eftersom de lige har hentet Lucas Torreira og Dries Mertens. Og så skal hverken Beşiktaş eller Başakşehir afskrives, siger Nicklas Degn og fortsætter:

- Niveauet i Tyrkiet er blevet mere udlignet over de seneste år, så man kan ikke længere bare kan sige, at det bliver Gala, Fener eller Beşiktaş, der vinder.”

Nicklas Degn mener, at tyrkerne skal være 60-40-favoritter til at gå videre, og Hasan Sahin er ikke helt uenig i den betragtning:

” - Alt i alt er FC København ikke langt fra Trabzonspors niveau, så jeg lå oprindeligt på 55/45 til Trabzonspors fordel, men kan nærme mig de 60 procent til tyrkernes fordel, når jeg kigger på deres sæsonstart og et par forstærkninger, der er på vej, fortæller Nicklas Degn.

Siden ovenstående citat fra Degn har Trabzonspor hentet Marc Bartra og Enis Bardhi, og begge er med i truppen mod FCK. 

Hasan Sahin ser også Trabzonspor som favoritter, men fraværet af profiler som Hamšík og Višća kan få betydning. 

- På papiret er Trabzonspor favoritter til at spille sig videre til Champions League-gruppespillet, men det bliver bestemt ikke en nem opgave. Niveauet i tyrkisk fodbold er ikke, hvad det har været, og resultaterne i de europæiske turneringer viser også meget vel, at man overordnet set ikke klarer sig særligt godt.

- Trabzonspor har stort set formået at bevare sin trup fra seneste sæson, og med nogle vigtige forstærkninger ser de ret stabile ud. Omvendt kan man sige, at fraværet af to vigtige profiler, nemlig Marek Hamšík og Edin Višća, unægteligt er en svækkelse af Trabzonspor. Det betyder et par trusler mindre for FCK, lyder det fra Hasan Sahin."

Du kan læse meget mere om Trabzonspor i den førnævnte artikel. Bliv ikke mindst klogere på, hvorfor holdets styrke var deres defensiv i sidste sæson. Hint: Marek Hamšík.

Optakt til FCK – Trabzonspor: trupnyt og startopstillinger 

Her får du de seneste trupnyheder og bud på startopstillinger til FCK – Trabzonspor. 

FC København
Anfører og midtbanejernmand Carlos Zeca bliver mere og mere klar efter en langvarig skade. Spørgsmålet er, om græsk-portugiseren nu er klar til at starte inde. 

Førstemålmand Kamil Grabara og lejesvenden Mohamed Daramy forventes begge ude med sikkerhed. David Khocholava, Nicolai Boilesen og højreback Peter Ankersen er alle tvivlsomme. 

Slutteligt skal det blive spændende at se, hvem der tager over for Kamil Grabara i målet. Kalle Johnson stod i fredagens 1-3-nederlag mod Randers, og svenskeren skal da også være favorit til at starte inde igen. Det vil dog ikke komme som et kæmpe chok, hvis australske Matthew Ryan allerede får chancen for at vise sit værd. 

Bud på FCK’s startopstilling (4-2-3-1):
Johnsson; Diks, Vavro, Boilesen, Kristiansen; Lerager, Falk; Jóhannesson, Haraldsson, Claesson; Biel

Ovenstående er nok det konservative bud. Jess Thorup har flere gange i sin karriere overrasket med sine startopstillinger. Ergo vil det ikke være som et lyn fra en klar himmel, hvis en-to af profilerne får plads på bænken. 

Trabzonspor
Tyrkerne må se bort fra midtbanestyrmand Marek Hamšík og offensivesset Edin Višća. Den faste højreback Bruno Peres er også ude.

Bud på Trabzonspors startopstilling (4-1-4-1):
Cakir; Stryger, Denswil, Hugo, Elmali; Siopis; Erdogan, Haspolat, Bakasetas, Trezeguet; Cornelius

Spørgsmål og svar om FCK – Trabzonspor

Her får du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om FCK – Trabzonspor.

  • Hvornår spilles FCK – Trabzonspor?

FCK – Trabzonspor spilles tirsdag den 16. august klokken 21.00 dansk tid. 

  • Hvor spilles FCK – Trabzonspor?

FCK – Trabzonspor spilles i Parken, København, som er FCK's hjemmebane

  • Hvor kan jeg se startopstillinger til FCK – Trabzonspor?

I BetXperts Matchcenter kan du se startopstillinger til FCK – Trabzonspor, når de offentliggøres tirsdag aften ved 20.00-tiden. 

  • Hvor kan jeg se FCK – Trabzonspor i fjernsynet?

Du kan se FCK – Trabzonspor på TV3+ tirsdag den 16. august klokken 21.00

  • Hvor kan jeg live streame FCK – Trabzonspor?

Du kan live streame FCK – Trabzonspor, hvis du har et Viaplay Sport-abonnement. ​​​​​​​

*BetXpert gør opmærksom på, at spilanbefalinger i denne optakt ikke er leveret af en af vores dertil ansatte spileksperter, men af en af vores journalister. Husk altid at spille ansvarligt. Har du problemer med dit spil, bør du få hjælp hos StopSpilletog/eller udelukke dig fra al spil om penge på ROFUS.dk