FC København spiller i den grad med musklerne på transfermarkedet, og bookmakeren NordicBet øger nu løvernes favoritværdighed i den kommende sæson. 

Hvis FC Midtjylland forventer, at forsvaret af denne sæsons guldmedaljer bliver en smal sag, så må de efterhånden tro om igen. FC København har allerede oprustet med Peter Ankersen, Kasper Kusk og Benjamin Verbic, og nu henter man så den dyreste udlænding nogensinde til Superligaen. Med købet af Federico Santander, der er tredjemest scorende i den sydamerikanske pendant til Europas Champions League, vurderer NordicBet, at FC København for alvor sætter et angreb ind mod FC Midtjyllands midlertidige herredømme. Oddset på et kommende FCK-mesterskab er således sænket fra odds 2,10 til 1,95.

"FC København sætter i den grad handling bag ordene om at ville forstærke sig til den kommende sæson. Fire klassespillere er hentet ind meget tidligt i transfervinduet, og når man tager i betragtning, at de trods alt sluttede på 67 point og havde det klart bedste forsvar i sidste sæson, så skal de være solide favoritter til mesterskabet. Især offensivt bliver de jo markant forstærket. Ikke nok med, at Cornelius vender tilbage, så ser købet af Santander også ualmindeligt spændende ud," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Fem mål i 15 kampe i indeværende sæson i Paraguay virker måske ikke som noget specielt, men man kommer ikke sovende til seks mål i Copa Libertadores, og det siger en del om Santanders kvaliteter, at han er jagtet af langt større europæiske klubber. Han har tidligere været i Europa, hvilket er et stort plus, og kan han hurtigt finde sammen med de andre offensive profiler i Ståle Solbakkens system, så ligner han et godt bud på en kommende topscorer i ligaen."

Ifølge NordicBet er FC Midtjylland og Brøndby førsteudfordrere i den kommende sæson til henholdsvis odds 2,50 og 7,00.

Hvem vinder Superligaen 2015/16?
FC København 1,95
FC Midtjylland 2,50
Brøndby 7,00
Randers 45,00
AaB 45,00
OB 85,00
Esbjerg 85,00
FC Nordsjælland 95,00
AGF 200,00
Sønderjyske 250,00
Hobro 250,00
Viborg 250,00

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Sæsonspil