FCK tager onsdag imod Sevilla i anden spillerunde af Champions League-gruppespillet. BetXpert bringer i denne optakt udvalgte odds på FCK - Sevilla.

Jess Thorups FCK-mandskab er mildest talt ikke godt kørende i øjeblikket. Bundniveauet i FCK er lavt, og i lørdags var de forsvarende danske mestre ikke i stand til at holde en føring mod OB, der inden lørdagens møde lå næstsidst i tabellen. FCK kom foran med 1-0 efter 22 minutters spil på et selvmål af Mads Frøkjær, men den stilling holdt kun i 22 minutter, da Davit Khocholava lavede en stor fejl på midten af banen og mistede bolden. Det resulterede i en friløber til Issam Jebali, der sikkert sparkede udligningen i mål.


FCK var dog ikke færdige med at lave fejl i Odense denne lørdag aften. I anden halvleg lavede indskiftede Denis Vavro en svag tilbagelægning til keeper Mathew Ryan, der hårdt presset tacklede bolden ud til en fri Yankuba Minteh, der sikkert sparkede bolden i det tomme net i sin OB-debut. Med 1-2-nederlaget til OB har FCK nu tabt flere kampe, end de har vundet i Superligaen i år.

Thorups tropper indtager 6.-pladsen i rækken med 12 point, men hvis Horsens vinder over Viborg mandag, er FCK ude af top-6. 

Da FCK gæstede Signal Iduna Park i første spillerunde af Champions League i sidste uge, var der klokkeklar klasseforskel. Her blev det til et 0-3-nederlag til Dortmund. I denne uge gælder det så Sevilla, der heller ikke har fået den mest optimale sæsonstart, men i weekenden sejrede Julen Lopeteguis mandskab for første gang i sæsonen, da de vandt 2-3 ude mod Espanyol. 

Odds på FCK - Sevilla

Herunder finder du de bedste odds på FCK - Sevilla. Der er kampstart onsdag klokken 21.00 i Parken, og du kan se opgøret direkte på TV3+ og Viaplay.  

Odds: FCK - Sevilla (1X2) Højeste odds Bookmaker
FCK 3,95
Uafgjort 3,60
Sevilla 2,10
FCK - Sevilla odds: Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,88
Odds på FCK - Sevilla: Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,79
Nej 2,10
Målscorer i FCK - Sevilla Højeste odds Bookmaker
Youssef En-Nesyri scorer 2,63
Kasper Dolberg scorer 3,10
Andreas Cornelius scorer 4,00
Viktor Claesson scorer 4,00
Erik Lamela scorer 4,33
Mohamed Daramy scorer 5,00
Ivan Rakitic scorer 6,00
Kevin Diks scorer 8,50

Odds på FCK - Sevilla er senest opdateret mandag den 12. september klokken 12.20.

Spil på FCK - Sevilla hos Bet365

Som det ses herover, kan du få odds 3,95 på FCK-sejr hos Unibet*, mens sejr til Sevilla giver odds 2,10 hos ComeOn*. Uafgjort giver odds 3,60 hos NordicBet*.

Lige nu er der ikke et spilforslag til FCK - Sevilla her på BetXpert, men hvis det har din interesse, kan du læse spilforslag fra BetXperts ekspertpanel her

Chichon: "Jeg forventer klasseforskel"

BetXpert har interviewet Paulo Chichon, der er vært på podcasten "Lyden af La Liga", og han forventer at se klasseforskel i Parken på onsdag. 

- Jeg forventer mig klasseforskel, men også et FCK-hold, der vil gøre alt for at få et resultat, mens Sevilla bare skal have tre point med hjem, fortæller Paulo Chichon. 

- Sevilla hentede sæsonens første sejr i weekenden ude mod Espanyol og er nu ikke længere under stregen. Hvad tror du, den sejr har af betydning for Sevilla-spillerne her inden FCK-kampen?

- Helt konkret kan det godt have haft den betydning, at Lopetegui stadig sidder på trænerbænken onsdag fremfor at være blevet fyret. Desuden har Sevilla endelig fået lidt tiltrængt selvtillid og arbejdsro, og så ved de godt, at kampen mod FCK er en oplagt mulighed for at bygge videre på selvtilliden, fordi det er en forholdsvis nem modstander.

- Hvor ser du FCK's muligheder? Hvad er Sevillas styrker og svagheder i dine øjne?

- Sevilla vil holde på bolden, så FCK skal løbe meget og være koncentrerede. Dog er ingen af de offensive kort hos Lopetegui hverken brandvarme eller særligt skræmmende p.t, og Sevillas midterforsvar er særligt sårbart generelt og særligt i hovedspillet, så jeg forventer mange indlæg mod fx Cornelius, lyder det fra Paulo Chichon.

Bud på startopstillinger

FCK: Ryan - Diks, Vavro, Boilesen, Kristiansen - Zeca - Claesson, Lerager, Falk, Daramy - Karamoko

Sevilla: Bono - Navas, Carmona, Nianzou, Acuña - Gudelj, Jordán, Rakitic - Gómez, En-Nesyri, Isco

Zeca blev sparet i lørdagens superligakamp i Odense, mens Andreas Cornelius blev skadet under opvarmningen. Sidstnævnte er heller ikke med i truppen til Sevilla-kampen, og det er naturligvis et hårdt slag for FCK-holdet. 

Thomas Delaney forlod FCK i januar 2017, og nu skal han for første gang op mod sin gamle klub. Om han får chancen fra start er selvfølgelig uvist, men muligheden er der i hvert fald.