Det er blevet til en halv tønde land i spalteplads til de danske mestre fra FC København i den forgangne uge. Også her på BetXpert sniger holdet sig ind i overskrifterne, da de har haft stor indflydelse på den forgangne uges OddsXpert konkurrence. Onsdag ekspederede løverne Ajax Amsterdam ud af Champions League, til 7,50 gange pengene, mens man i søndagens sene SAS-liga kamp måtte se sig besejret af AaB, til 5,50 gange indsatsen. Dermed var FCK indblandet i to af ugens højeste odds i konkurrencen, dog var det engelske Middlesborough der leverede ugens største overraskelse, da de slog mestrene fra Chelsea. 8,50 var oddset - en luring som ugens vinder havde fanget. "imkri" ramte yderligere AaB søndag aften, og høster totalt 14,75 point for ugen, bestemt en kandidat til højeste balance for en uge.

For sejren belønnes "imkri" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen
Der resterer blot 4 dage af månedskonkurrencen for august, og konkurrencen i toppen er tæt. Således ligger seks deltager i øjeblikket inden for 2 point, med "kusstez" og "Mizer" helt i front med hhv. 17,00 og 16,67 point. Men et mindre felt er lige i hælene på dem, og konkurrencen er langt fra afgjort.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.