Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ovenpå nederlaget til SønderjyskE vurderer NordicBet*, at FC København har cirka 50 procent chance for medaljer i denne sæson. I så fald vil det være første gang siden år 2000, at klubben ikke får medaljer.

Med gårsdagens nederlag til SønderjyskE kastede FC København mere benzin på et bål, der har potentialet til at udgøre en negativ milepæl i klubbens historie. 22 point i 16 kampe har nemlig sat klubben på kurs mod en medaljeløs sæson for første gang i 18 år.

Spilleselskabet NordicBet* vurderer i øjeblikket sandsynligheden for FCK-medaljer til at være cirka fifty-fifty. Det kommer til udtryk i et odds på 1,85. Før sæsonen stod selvsamme odds i 1,02. Kigger man på mesterskabschancerne, lyder oddset på 13, hvilket svarer til en sandsynlighed på cirka 7,5 procent. Før sæsonen lød mesterskabsoddset på 1,35.

”FC København er i færd med en ganske forbløffende nedtur i dansk fodbold. Det skyldes især, at klubben ikke har formået at omsætte sit enorme transferbudget til kvalitetsindkøb. Lüftner, Sotiriou og Pavlovic er eksempler på spillere, som ikke har levet op til forventningerne, og det må Ståle Solbakken tage sin store del af ansvaret for”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Inden sæsonen var det ganske utænkeligt at forestille sig FCK udenfor top 3, men sådan forholder det sig ikke længere. Man skal selvfølgelig ikke glemme, at FCK også har været ramt af skader til stærke profiler som Federico Santander, Erik Johansson og Nicolai Boilesen. Men det bør ikke kunne ryste så stor en klub i en liga som den danske”.

Slutter holdet i top 3?

Brøndby                                  1.05

FC Midtjylland                         1.10

FC København                       1.85

FC Nordsjælland                     2.05

Hobro                                      9.00

OB                                           15.00

AC Horsens                            15.00

AaB                                         25.00

AGF                                        40.00

Lyngby                                    40.00

SønderjyskE                           45.00

Randers FC                            150.00

Silkeborg                                 200.00

FC Helsingør                           450.00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Superligaen