Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ikke siden Jesper Grønkjær huserede på FCK-midtbanen, har chancerne for, at et dansk hold får succes i de europæiske turneringer, været større. Sådan lyder vurderingen hos NordicBet* ovenpå FC Københavns mesterskab.

FC København sikrede sig med stor overbevisning mesterskabet i pinsen. Og dermed kan spekulationerne om klubbens chancer i de europæiske turneringer starte. Hos NordicBet* er man ikke i tvivl. Det nuværende FCK-hold er det stærkeste siden koryfæer som Jesper Grønkjær, Tobias Linderoth og Marcus Albäck kastede international glans over Løverne.

Bookmakeren betaler pengene 3,5 gange igen på, at FCK kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League. Til sammenligning var der sidste år odds syv at hente på, at det daværende mesterhold fra FC Midtjylland kvalificerede sig til samme gruppespil.

"Vi ser tegningerne til et nyt FCK-storhold i den nuværende trup. Holdet er ekstremt godt organiseret, hvilket er en afgørende forudsætning for europæisk succes. Samtidig er der internationalt snit over særligt midtbanen og offensiven med spillere som Delaney, Jørgensen og Santander. Vi mener, truppen har potentialet til at nå samme niveau, som det hold, der i 2006 slog Manchester United i Parken", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og tilføjer:

"Derudover må man ikke glemme, at FC København er seedet i de to første kvalifikationsrunder. Dermed undgår klubben formentlig at møde modstandere af internationalt format før den sidste og afgørende playoff-runde før gruppespillet."

Kvalificerer FC København sig til Champions League-gruppespillet i 2016/2017-sæsonen?

JA                  3,50

NEJ                1,25

Kvalificerer FC København sig til et europæisk gruppespil i 2016/2017-sæsonen?

JA                  1,60

NEJ                2,20

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Danmark - Specialspil

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk