Hver uge udvælger NordicBet* en kamp, hvor odds og antal spil skrues i vejret. I denne uge er det lørdagens kampe i Parken mellem FC København og FC Midtjylland. Og NordicBet* forventer en målrig kamp.

1X2-odds

1.55 - 3.90 - 6.15

- FCK-spillerne var selv skuffet over den lidt for passive indstilling i deres seneste kamp mod en anden titeludfordrer, OB. Derfor kan man med rette forvente et tændt og offensivt hjemmehold i dette spændende opgør.

- Vi tror, Midtjylland vil vise alle i ligaen, at de hører med helt fremme og vil byde op til en underholdene og potentielt højtscorende kamp. Vi har derfor skruet godt op for tilbagebetalingen på vores over/under spil, og kampens specialodds byder også på attraktive odds hvis du tror, at der kommer mange mål.

Under/over odds

Under 1,5 mål - odds 4,30

Over 1,5 mål - 1,22

Under 2,5 mål - odds 2,30

Over 2,5 mål - 1,62

Under 3,5 mål - odds 1,50

Over 3,5 mål - 2,60

Under 4,5 mål - odds 1,18

Over 4,5 mål - 4,25

Under 5,5 mål - odds 1,06

Over 5,5 mål - 7,15

NordicBet*'s vurdering af kampen

- FC København er pointmæssigt stort set gået fejlfrit igennem sæsonåbningen, men det har ikke været pga. sprudlende fodbold og bundsolidt arbejde. De fleste ser dem fortsat som den helt store mesterskabsfavorit, men der skal bedre spil til for at skabe endnu en uforglemmelig sæson.

- Alt andet kan siges om FC Midtjylland. Stolpe ud hele vejen, Europa League-exit på trods af positivt spil og selvom de har været spildominerede i sine Superliga-kampe, så står de efter fire runder med to nederlag.

- I sidste rundes kamp mod Lyngby var de igen totalt overlegne, men nervøsitet og usikkerhed sneg sig atter ind i Ulvene og kun overlæggeren forhindrede et ufortjent point til Lyngby, da Patrick Mortensens hovedstød havde retning på netmaskerne.

- Efter en hård åbning med mange kampe på kort tid har midtjyderne haft en uge til at slikke sine sår. Mod Lyngby måtte flere spillere forlade banen med skader, og det er meget tidligt på sæsonen at vise tegn på slitage.

- De problemer kæmper FC København slet ikke med. På Peter Bangs Vej er det mere et Chelsea-syndrom, der måske kan snige sig ind i truppen. Alle mand er mere eller mindre klar til kamp, så der skal god manskabspleje til for at Roland Nilsson kan holde alle mand motiveret. Med landsholdspotientale på alle pladser - også på de fleste udskiftningsstole - har FCK en trup, som ingen i Superligaen kan sammenligne sig med.

- Der er dog lagt op til en kanonkamp lørdag aften. Med den stærkeste offensiv i dansk fodbold mod det mest eksplosive omstillingsspil kan det udvikle sig til sæsonens hidtil bedste kamp. Har Midtjylland troen på egne evner vil de for alvor kunne byde FC København op til dans.

Besøg NordicBet* for at se alle aktuelle odds på ugens kamp, herunder målscorer-spil og diverse specialspil.