Sidste spillerunde af gruppespillet i Champions League spilles i denne uge, og i Parken får FCK besøg af Borussia Dortmund. BetXpert bringer her forskellige odds på FCK - Dortmund.

Der resterer én europæisk kamp for FCK i denne sæson. Sikkert er det nemlig, at F.C. København slutter sidst i Gruppe G. I sidste uge i Sevilla var FCK godt med i kampen, men på trods af det endte det alligevel med et 0-3-nederlag. 

 
Onsdagens tyske gæster fra Borussia Dortmund er sikkert videre til knockoutfasen i Champions League, og det står også allerede klart, at de ender bag Manchester City i gruppen. Det kan betyde, at Edin Terzić, der er træner for Borussia Dortmund, vælger at spare en række nøglespillere mod FCK, da Dortmund har tre vigtige kampe i Bundesligaen, inden VM i Qatar venter.

Odds på FCK - Dortmund

Der er kampstart i Parken onsdag klokken 21.00, og du kan se opgøret direkte på TV3+ og Viaplay. 

Odds: FCK - Dortmund (1X2) Højeste odds Bookmaker
FCK 5,00
Uafgjort 4,33
Dortmund 1,73
Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,69
Under 2,5 mål 2,25
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,67
Nej 2,30
Målscorer i FCK - Dortmund Højeste odds Bookmaker
Anthony Modeste scorer 2,25
Youssoufa Moukoko scorer 2,63
Karim Adeyemi scorer 2,87
Andreas Cornelius scorer 4,33
Viktor Claesson scorer 4,33
Hákon Haraldsson scorer 5,00
Julian Brandt scorer 5,00
Mohamed Daramy scorer 5,50

Odds er senest opdateret mandag den 31. oktober klokken 11.45.

Spil på FCK - Dortmund hos bet365

Der er lige nu ikke et spilforslag til FCK - Dortmund her på BetXpert, men hvis du har interesse i det, kan du læse alle spilforslag fra vores stærke ekspertpanel lige her

Da Dortmund og FCK mødtes tilbage i september, endte det med en stensikker 3-0-sejr til Borussia Dortmund, og klasseforskellen var tydelig. I forbindelse med kampen i Dortmund var der også uroligheder både på tribunen og uden for. Disse uroligheder, som var forårsaget af fans, kan du læse mere om her i en artikel fra Jyllands-Posten.

Herunder kan se højdepunkter fra første kamp i Dortmund, hvor Marco Reus, Raphaël Guerreiro og Jude Bellingham stod for Dortmunds mål.

I weekenden sejrede FCK med 2-0 i Randers, og det var i øvrigt første gang i hele 15 kampe, at FCK scorede mere end et mål i en fodboldkamp. Med sejren indtager FCK nu 5.-pladsen i rækken, men det ændrer sig mandag, hvor FC Midtjylland hjemme møder OB. Enten vil OB eller FC Midtjylland overhale FCK i tabellen. Det siger noget om, hvor tæt det er i Superligaen lige nu. 

Der er ti point op til førstepladsen for FCK.

For Borussia Dortmunds vedkommende er der ikke nær så langt op til Bundesligaens førsteplads, som Union Berlin højst overraskende besidder netop nu. Dortmund er fire point efter hovedstadsholdet, mens Bayern er bare et point efter på andenpladsen. I weekenden besejrede Dortmund Frankfurt med 1-2 på udebane, og det takket være et glimrende sejrsmål af Jude Bellingham. Det kunne dog nemt være endt med et andet resultat, da Frankfurt havde flere store chancer i opgøret.

Bud på startopstillinger

FCK: Grabara - Jelert, Vavro, Lund, Sørensen - Lerager, Clem, Claesson - Bardghji, Cornelius, Daramy

Dortmund: Kobel - Passlack, Süle, Schlotterbeck, Rothe - Özcan, Can - Hazard, Brandt, Malen - Moukoko

Det er altid svært at forudsige startopstillinger, når ingen af holdene har det store at spille for, men det må formodes, at FCK vil gøre lidt mere ud af denne kamp, end Borussia Dortmund vil det. FCK har to kampe tilbage i Superligaen inden VM, mens der som nævnt venter tre Bundesligakampe for Dortmund inden VM-pausen. Disse er mod Bochum hjemme, Wolfsburg ude og Borussia Mönchengladbach ude. 

FCK har som nævnt stadig langt op til førstepladsen i Superligaen, så det kan også være, at Neestrup vælger at give startpladser til flere reservespillere mod Dortmund. Til gengæld har FCK heller ikke scoret endnu i denne Champions League-sæson, og man vil nok gerne have fjernet det kedelige "0" ud fra mål scoret.

Ofte stillede spørgsmål

Her får du en lille håndfuld af de mest stillede spørgsmål angående FCK - Dortmund.

Hvornår spiller FCK - Dortmund?

FCK - Dortmund spilles onsdag den 2. november klokken 21.00 i Parken i København.

Hvor kan man se FCK - Dortmund?

Du kan se FCK - Dortmund på TV3+.

Hvor kan man livestreame FCK - Dortmund?

Du kan livestreame FCK - Dortmund på Viaplay med det rette abonnement.

Hvad endte første opgør mellem Dortmund og FCK?

Første gruppespilskamp mellem Dortmund og FCK endte med en 3-0-sejr til det tyske storhold.